Нові подробиці і трейлер The Pillars of the Earth

Відносно молода компанія-видавець Daedalic Entertainment продовжує тішити нас новими пригодами, які цінні не стільки ігроладно, скільки художньо. Новою причиною згадати це став ґеймплейний трейлер The Pillars of the Earth, яка базується на однойменній книзі Кена Фоллета. Разом з тим стали відомі нові подробиці гри.

Події гри відбуваються у середньовічній Англії, вигаданому місті Кінґбрідж. The Pillars of the Earth розповість про період з 1123 по 1173 роки: час жорстоких конфліктів між дворянством, духівництвом і простими людьми, які страждають від непомірної праці та голоду. Філіп, молодий настоятель міста живе мрією звести розкішний собор. Разом зі своїм пасинком Джеком і дочкою місцевого графа на ім’я Елейн йому доведеться перейти через страх і відчай, інтриги і романи лондонського життя 12-го століття.

Над розробкою гри наглядає Bastei Lübbe AG, видавнича компанія книг письменника Кена Фоллета, тож за цікаву та глибоку історію можна не хвилюватися. Випустити ігрову адаптацію «Стовпів Землі» планують у 2017 році, — тоді ж у світ має вийти нова книга Фоллета, дія якої теж відбуватиметься у Кенґбріджі.

«Стовпи Землі» — історичний роман валлійського письменника Кена Фоллета, опублікований у 1989 році. Події книги відбуваються за часів напружених конфліктів між духовенством, дворянством і простими людьми. Останніх тут використовують і залишають голодувати.

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Чи мають право книгарні щось вимагати у видавців? Спойлер: ні. Новини за листопад 2023 (MariAm)

Тамбнейл 3

У GOG можна безкоштовно забрати казкову ретро гру The Night of the Rabbit

The Night of the Rabbit

Рецепт місо-рамену з «Наруто» тепер українською у свіженькій книзі «Рецепти з аніме»!

Рецепти з Аніме

Molfar Comics розповіли про новинки, які слід чекати найближчим часом

психопас

Видавництво Molfar Comics відкрило передзамовлення на нову книгу у всесвіті Warhammer 40.000

Видавництво ArtHuss готує до друку книгу «Теорія розваг для ігрового дизайну»

Теорія розваг для ігрового дизайну

Не знаєте, що почитати? Видавництво ArtHuss має для вас кілька безкоштовних пропозицій

Arthuss

The Lord of the Rings: Gollum вийде у вересні, але не на Switch

The Lord of the Rings: Gollum

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: