Origin оголошує програму підписки

ea-origin-access-banner2-798x296

Магазин цифрового контенту Origin оголошує про запуск програми підписки Origin Access. Згідно з умовами програми лише за 80 гривень у місяць ви отримаєте доступ до колекції з 15 ігор, серед яких: крайні частини Battlefield (третя, четверта, Hardline), антологія Dragon Age, антологія Dead Space, Sims 3, SimsCity, FIFA 15, Plants vs. Zombies Garden Warfare, Need for Speed Rivals, This War of Mine. Також зазначається, що ця бібліотека буде постійно поповнюватися новими забавками. Окрім доступу до вищезазначеної колекції EA обіцяють надавати підписникам ранній доступ до ігор, котрі ще не вийшли, а також 10% знижки на всі придбання ув Origin.

Умови, що  нам пропонують, є дуже прозорими та безпрецедентними, адже, враховуючи теперішні реалії, за мізер ви отримуєте велику кількість ігор з добрячим мультиплеєром та/або довгим самітним режимом. А враховуючи те, що нам обіцяють постійно цю бібліотеку поповнювати, сумувати не доведеться. Сподіватимемося, що такий щедрий крок не зробить Origin банкрутами, а потенційні зниження доходів не змусять їх переглянути умови підписки.

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

The Callisto Protocol, Victoria 3, Humankind та інші. Оформлюй підписку Humble Bundle та отримуй нові ігри щомісяця

p.ua.humble subs main

У Minecraft з’явилася Marketplace Pass — платна підписка для DLC

minecraft

Netflix обговорює додавання мікротранзакцій та реклами в ігри на своїй платформі

Netflix games

Філ Спенсер повернув безкоштовний Game Pass працівникам Microsoft

Філ Спенсер

Аніме скоро приноситиме Sony більше грошей, ніж відеоігри

crunchy anime

Meta запустила свій аналог підписки Game Pass для VR-шоломів

meta quest pro VR

Гравці прагнуть «обвалити рубль» в сервісах EA. Допоможете?

electronic arts

Origin врешті відправлять на пенсію. EA випустила новий клієнт для ПК