Зона51 роздає подарунки

Низка акцій пронеслася полицями магазину професійного ґеймерського спорядження Зона51.  Цілих чотири спеціальних пропозиції чекають на віртуозів та всіх бажаючих придбати топові ґаджети за низькими цінами.

news_img_prices

Почнемо з вже традиційної знижки на обрані товари. До кінця січня ви маєте можливість придбати гарнітури Razer Adaro Stereo та SteelSeries 9H Dolby Technology, мишки Razer Naga Expert MMO 2014, Tesoro Gandiva H1L (TS-H1L) та SteelSeries Rival Dota 2 Edition і клавіатуру Tesoro Durandal eSport Edition Red/Black Switches за винятково низькими цінами. Більш детальну інформацію можна отримати на сторінці акції.

news_img_rounded_bw

Справжнім любителям механіки присвячується наступний конкурс, де кожен покупець найкращої механічної клавіатури Razer Blackwidow Ultimate 2014 отримає в подарунок фірмовий реглан від фірми Razor.

news_img_pads

Купивши ігровий маніпулятор SteelSeries Rival Ви гарантовано отримаєте в подарунок ґеймерський коврик для миші SteelSeries Qck Gaming, а з придбанням Razer DeathAdder World of Tanks в якості подарунку надійде Razer Goliathus World of Tanks Edition.

news_img_steel

З покупкою ігрової гарнітури SteelSeries 5H v3 ви отримаєте в подарунок фірмову шапку SteelSeries Striped Beanie, що зігріє в холодну пору року.

За цими та іншими акціями слідкуйте на офіційному сайті крамниці.

 

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Круті подарунки для геймера: від портативної приставки до оперативки

gamers gift

Що ви придбали (чи подарували) на Зимовому розпродажі в Steam?

Час зробити собі новорічний подарунок. Розповідаємо про знижки від Acer

acer christmas deals 23 fb smm ua

Готуємось до Чорної п’ятниці: усі знижки від Acer

p.ua.acer black friday

Осінній розпродаж (і голосування за Steam Awards) розпочнеться наступного тижня

Bethesda влаштовує «Свято Fallout» зі знижками, безкоштовним доступом й ігровими подарунками!

Свято Fallout

Blizzard розігрує ігровий ПК наповнений «справжньою людською кров’ю»

diablo 4

Козаки та Аврора. Шукай скарби та допомагай відбудовувати школи

Козаки і Аврора main