web analytics

Origin оголошує програму підписки

ea-origin-access-banner2-798x296

Магазин цифрового контенту Origin оголошує про запуск програми підписки Origin Access. Згідно з умовами програми лише за 80 гривень у місяць ви отримаєте доступ до колекції з 15 ігор, серед яких: крайні частини Battlefield (третя, четверта, Hardline), антологія Dragon Age, антологія Dead Space, Sims 3, SimsCity, FIFA 15, Plants vs. Zombies Garden Warfare, Need for Speed Rivals, This War of Mine. Також зазначається, що ця бібліотека буде постійно поповнюватися новими забавками. Окрім доступу до вищезазначеної колекції EA обіцяють надавати підписникам ранній доступ до ігор, котрі ще не вийшли, а також 10% знижки на всі придбання ув Origin.

Умови, що  нам пропонують, є дуже прозорими та безпрецедентними, адже, враховуючи теперішні реалії, за мізер ви отримуєте велику кількість ігор з добрячим мультиплеєром та/або довгим самітним режимом. А враховуючи те, що нам обіцяють постійно цю бібліотеку поповнювати, сумувати не доведеться. Сподіватимемося, що такий щедрий крок не зробить Origin банкрутами, а потенційні зниження доходів не змусять їх переглянути умови підписки.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Отримайте Remnant II, Persona 5 Strikers та Dome Keeper за підписку Humble Bundle

p.ua.hc 031324 main

StarCraft: Remastered і StarCraft II: Campaign Collection додадуть до Game Pass у листопаді

p.ua.starcraft

Отримайте Marvel’s Guardians of the Galaxy, SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake та Coral Island за підписку Humble Bundle

p.ua.humble ch 0509 main

Підтримай PlayUA на Donatello – впливай на контент порталу й отримуй інсайди

donatello pu 01

Отримай Sifu, High On Life та Gotham Knights за підписку Humble Bundle

p.ua.humble choice 0708 main

Отримай A Plague Tale, Ghostrunner 2 та Starship Troopers за підписку Humble Bundle

p.ua.humble 0407 main

Скористатися хмарним стрімінгом Xbox можна буде з Amazon Fire TV

p.ua.xbox tv main

Отримай Risk of Rain 2, Knights of Honor II: Sovereign, Miasma Chronicles за підписку Humble Bundle

p.ua.hb choice 0606 main

Популярне