Hearthstone змінює формат

hearthstone-inceleme-banner

Як повідомляє офіційний сайт Blizzard, з приходом весни нас очікують величезні зміни у всесвіті Hearthstone. Ґеймерів чекають два формати гри: стандартний та вільний. Зміна концепції покликана внести різноманіття до найпопулярнішої колекційної карткової гри сучасності. Адже вже давно, попри купу доповнень та нових карт, гравці активно жалілися на нудьгу та монотонний ґеймплей. Здавалося, як можна урізноманітнити карткову гру?! Та хлопці з Blizzard не перший день в індустрії, і з новим форматом нудьгувати не доведеться.

Стандартний формат дозволить гравцям змагатися в режимі гри, використовуючи тільки найновіші карти, а створювати колоди дозволять виключно з базового та класичного наборів, а також з усіх карт, що з’явилися в грі протягом поточного та минулого календарних років. Зараз такими вважаються карти з доповнень «Великий турнір», «Чорна гора», «Ліга дослідників», а також контент з нового доповнення, що побачить світ навесні 2016-го. Для поєдинку підбиратимуться суперники, в яких колоди зібрані за таким самим форматом, що принесе більше збалансованості та видовищності, і саме в цьому форматі відбуватимуться ігри Hearthstone Championship Tour.

Вільний формат — це добре нам всім знайома теперішня версія гри, де гравці зможуть створювати колоди з будь-яких карт своєї колекції та веселитися від душі у звичному для себе середовищі.

Спільнота вже висловила свої побоювання щодо змін, але без гомону з боку ком’юніті не обходиться жодна реструктуризація.

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Розробники скаржаться на недоцільність підтримки Xbox

xbox

Overwatch 2 залишила своїх розробників без бонусів

p.ua.overwatch 2

[ОНОВЛЕНО] Death from Above, гра про українського оператора дрона, отримала російську локалізацію

p.ua.death from above

У World of Warcraft з’явилася піратська королівська битва

4273505 wowplunderstormreveal

Усі герої Overwatch 2 стануть відразу доступні гравцям у 10-му сезоні

Overwatch 2

Prince of Persia: The Lost Crown отримає сюжетне DLC, «Перманентну смерть», «Бос-раш» та інше

Prince of Persia: The Lost Crown

У Helldivers 2 додадуть електричну зброю для ефективнішої демократизації автоматонів

Helldivers 2

У Dying Light 2 нарешті з’явиться вогнепальна зброя

Dying Light 2

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: