Конкурс косплею на виставці WEGAME

wegame

Вже приймали участь у конкурсах косплею? Чи може лише думаєте про це? У вас є чудовий шанс поборотися за звання кращого косплейника України у межах найбільшої в історії нашої країни виставки інтерактивних розваг WEGAME, яка пройде вже у квітні у Києві.

Як прийняти участь?

WEGAME проходитиме 16-17 квітня 2016 року у Києві, на НСК «Олімпійський». Конкурс пройде у форматі дефіле. Показати свій костюм ви зможете сам, або із парою. Місця стане для всіх.

До участі приймаються учасники з абсолютно будь-якими костюмами, які так чи інше стосуються ігор, мультфільмів або фільмів. Від героїв аніме, до персонажів з ігор, від Дракононародженого до соняха із Plants vs Zombies. Вибір за вами.

Заявки приймаються за посиланням по 1 квітня включно. У всіх учасників буде унікальна можливіть потрапити на фотосесію найкращих фотографів України та відчути усю атмосферу WEGAME.

Навіщо мені це?

Учасників конкурсу буде нагороджено цінними призами від спонсорів заходу, а найкращого, на думку жюрі, буде удостоєно звання найкращого косплейника України. Не пропустіть свого шансу!

Придбати квиток можна за посиланням. Також відвідайте сайт і приєднуйтесь до офіційних груп заходу у соціальних мережах: VKTwitterFacebookGoogle+YouTubeInstagram

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

United24 і Wargaming запустили благодійний проєкт для закупівлі реанімобілів

key art wargamingunited

Час розвіяти ілюзії. Огляд Assassin’s Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage

Марсоходи, аномалії, гравігармати… А це точно World of Tanks?

cosmic loading screenart

WeGame проведе турнір з призовим фондом у 55 000 грн!

WeGame

Стань героєм всесвіту WEGAME 6.0: бери участь у масштабному квесті!

Фестиваль WeGame 6.0 пройде наприкінці літа

WeGame

Підсумки WEGAME 5.0

WEGAME 5.0: головна подія граючої України святкує перший ювілей

WEGAME 5.0

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: