No Trace — чорний Hitman в ізометрії

Що було би, якби Агент 47 мав темну шкіру, суперспритність та ще менше поліґонів, ніж в оригінальній Hitman: Codename 47? Тоді би ми отримали No Trace — ізометричний стелс-екшн про футуристичного кілера. Лисина, стильний стартовий костюм, перевдягання, смикання ворожих тіл за ручку, можливість отруїти ціль чи підлаштувати нещасний випадок — всі коронні прийоми старшого братика на місці, приправлені технологічними свистілками (показали нам тільки ривок, але ним одним розробники навряд чи обмежаться).

Вийде No Trace десь восени на PS4 та ПК (точна дата наразі невідома, тому кажемо як є). Якраз до того часу кошерний Hitman мав би вже отримати всі епізоди. Хоча якщо постане питання — укотре перепройти котрусь із пригод 47-го чи пограти у No Trace, яка її повторює майже у всьому — відповідь багатьох ґеймерів є очевидною.

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Hitman вийшла у GOG та отримала нищівні відгуки гравців

Hitman

Hitman III буде тимчасовим ексклюзивом Epic Games Store

Hitman III, Hitman 3

Увесь перший сезон HITMAN віддають безкоштовно. ВСТИГНІТЬ ЗАБРАТИ

Серії Hitman може настати гаплик. Дякуємо довбикам зі Square Enix

PlayNews #254 — Quantum Break, Pokémon Uranium…

Приблизна дата релізу 2 епізоду Hitman

Hitman у реальному житті

Hitman отримає підтримку DirectX 12

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: