Відчуйте жахи Першої світової війни у Trenches

На тему Першої світової війни досить мало ігор, а горори у цьому сетингу так узагалі можна перерахувати на пальцях. Ігортворча студія Steelkrill Studio, в якій працює лише одна людина, вирішила збільшити кількість таких ігор на одну. У Trenches, події якої розгортаються у 1917 році, головний герой опиняється сам у траншеях, що розташовано в тилу ворога.

Вам доведеться вибратися з цього жаху, щоб повернутися додому до своєї сім’ї. Для цього ви збиратимете різні речі у окопах та ховатиметеся від ворогів, використовуючи цікаві survival-механіки. Ґеймплей у проекту досить хардкорний: померши раз, доведеться починати спочатку. При цьому потрібні предмети лежатимуть в інших місцях, адже їхнє розміщення генерується випадково. І не слід забувати протягом проходження слідкувати за своїм психічним станом.

Варто зауважити, що зараз Trenches перебуває у дочасному доступі Steam, тож у ній готовий ще не увесь контент і є певні недопрацювання. Розробник намагається регулярно впроваджувати нововведення та виправляти баґи. Коштує гра 169₴.

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

У For Honor почався кросовер з Assassin’s Creed

p.ua.ezio auditore

BlizzCon 2024 скасовано

Activision Blizzard

Розробників Alone in the Dark звільняють через погані продажі гри

alone in the dark

Успіх Dragon’s Dogma 2 здивував Capcom

dragon’s dogma 2

People Can Fly втратила $20 000 000 на скасованій грі

project dagger

Керівник Embracer Group бере провину в занепаді холдингу на себе

embracer group

Творці Don’t Starve випустили в дочасний доступ роуґлайк-бітемап Rotwood

rotwood

Apple не планує закривати підписковий сервіс Arcade

puyo puyo puzzle pop

Популярне