War Mongrels пропонує зануритися в жахи Другої світової війни

Кілька днів тому відбувся реліз War Mongrels від польської ігротворчої студії Destructive Creations. Цей проект пропонує користувачам зануритися у жахливий та жорстокий час, коли тривала Друга світова війна. Якщо конкретніше, події розгортаються на східному фронті. А грати доведеться за двох солдатів Вермахту, які хочуть покінчити з безглуздим насиллям. Вам доведеться пройти усю їхню історію від дезертирства до вступу у супротив.

Сюжет гри засновано на реальній історії. Також ігротворці запевняють, що приділили увагу достовірності більшості показаних аспектів, щоб не викривлювати факти та показати як все було насправді.

З ґеймплейного боку War Mongrels — це покрокова стратегія. Головні герої мають чимало вмінь, якими доведеться користуватися аби вціліти та допомогти вижити іншим. Умови постійно змінюватимуться, тож часто доведеться змінювати і свій підхід.

Можна буде влаштовувати диверсії, вбивати ворогів безшумно, або ж намагатися їх оминати. Також не слід забувати про те, що оточення можна використовувати на свою користь. А якщо самому це все робити стане сумно, то можете скористатися кооперативним режимом, який розраховано на 2 гравців.

Коштує проект 449,65₴.

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Hatred — кандидат на звання “скандал року”

Шінджі Мікамі, творець Resident Evil, більше не хоче розробляти горори

mikami

Прибутки Xbox ростуть, попри невтішні продажі консолей

xbox

Пориньте у світ готики та магії разом із українською візуальною новелою Argumentum ad Culpam

p.ua.argumentum ad culpam

Bloober Team представить дві нові гри цього року

the medium

Зворотна сумісність ігор, але не джойконів: нові подробиці Nintendo Switch 2

switch 2

Хідео Коджіма оцінив український фільм «20 днів у Маріуполі»

Criterion Collection

Гендиректора Paramount Global звільняють за сповільнення продажу компанії

p.ua.Боб Бакіш