Sony офіційно анонсувала PlayStation VR2… але так і не показала його

Про існування PlayStation VR2 було відомо давно, проте Sony тільки сьогодні влаштувала офіційний анонс пристрою. Точніше, це офіційне підтвердження назви, бо ні PlayStation VR2, ні контролерів PlayStation VR2 Sense нам так і не показали.

Ключовими особливостями PSVR2 стануть підтримка роздільності 4К, кут огляду в 110°, покращений рендеринг зображення, 3D-звук на основі технології Tempest 3D AudioTech, яка використовується в PS5, та OLED-екрани з частотою оновлення в 90/120 Гц.

Також пристрій оснащено сенсорами, які відстежуватимуть рух очей гравця, тому деякими діями в іграх для PSVR2 можна буде в прямому сенсі керувати поглядом. А ще в корпус гарнітури буде вбудовано тривісний гіроскоп та камери, які вкупі відстужуватимуть рухи гравця та положення контролерів у просторі.

Стосовно PlayStation VR2 Sense, то контролери матимуть таку ж систему адаптивних триґерів, як і Dual Sense на PS5. Іншою родзинкою котролера стане покращена система тактильної віддачі, яка поліпшить ваше занурення в ігролад під час напружених моментів, зокрема, дозволить відчути підвищене серцебиття персонажа, погоню на великих швидкостях чи як щось важке пролітає провз вашу голову.

А ще Sony пишається зручністю коритуваннянового пристрою, бо PSVR2 матиме всього лише один кабель, який треба під’єднати до PS5 — і все, можна починати гру.


Вартість та можливе релізне вікно PlayStation VR2 наразі такі ж невідомі, як і вигляд пристрою. Утім, якщо перша версія PSVR мала стандартну ціну в 300$, то можна припустити, що вартість PlayStation VR2 складатиме 400-450$.

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Nintendo DS популярніша за PS5 серед молоді

ds

Прибутки Xbox ростуть, попри невтішні продажі консолей

xbox

Стрім Grounded з PS5

Grounded

People Can Fly втратила $20 000 000 на скасованій грі

project dagger

Skyrim VR — максимальне занурення у світ TES 5 (Таємна кімната)

skyrim vr це ДИВО! Ігри playstation vr на ps4 українською

Творці Helldivers 2 розглядають можливість створення більших загонів гравців

helldivers 2

«Не бути як Kingdom Hearts чи Fortnite» — Helldivers 2 відкрита для кросоверів, які мають сенс

helldivers 2

Стрім Rise of the Ronin

Rise of the Ronin

Популярне