У The Sims 4 зʼявиться можливість тонкого налаштування сексуальності вашого сіма

Наступне безплатне оновлення The Sims 4, яке вийде разом із High School Years Expansion Pack додасть можливість обирати сексуальну орієнтацію сімам.

Згідно з інформацією від Джессіки Крофт — головної дизайнерки доповнення High School Years Expansion Pack, тепер на екрані створення вашого сіма з’являться три додаткових параметри:

  1. «Цього сіма романтично приваблюють:» — ви зможете позначити будь-яку комбінацію привабливостей (включно з усіма або жодної). Надалі вибір розшириться, щоб включити додаткові гендерні ідентичності, яких на разі у грі немає;
  2. «Цей сім зацікавлений у дослідженні своєї сексуальності?» — параметр визначає, чи може сексуальна орієнтація вашого сіма змінюватися під час гри. Обираючи «Ні» вона залишиться сталою, а під час гри сім буде рішуче відхиляти залицяння статі, яка його не цікавить. Обираючи «Так» сім матиме сексуальну орієнтацію, яка була вказана у попередньому параметрі, але вона може змінитися під час гри;
  3. «Цей сім цікавиться WooHoo з:» — параметр вказує з ким сім може робити WooHoo. Також можна буде нічого не обирати, якщо ви хочете зробити сіма асексуальним. 

Також Джессіка наголосила, що наступні оновлення продовжуватимуть покращувати представлення спільноти LGBTQIA+ у The Sims 4.

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Bungie пропонує вільний доступ до трьох аддонів Destiny 2 напередодні виходу The Final Shape

destiny 2

Larian Studios не буде створювати ні Baldur’s Gate 4, ні DLC до BG3

baldur's gate 3

У Steam можна безкоштовно забрати доповнення для The Sims 4 і Hearts of Iron IV

The Sims 4: Backyard Stuff

У Minecraft з’явилася Marketplace Pass — платна підписка для DLC

minecraft

Prince of Persia: The Lost Crown отримає сюжетне DLC, «Перманентну смерть», «Бос-раш» та інше

Prince of Persia: The Lost Crown

У GOG можна безкоштовно забрати DLC The Forgotten Passage для стратегії Nomads of Driftland

Nomads of Driftland

Автори Disco Elysium скасовують доповнення X7 та скорочують 25% працівників

Disco Elysium

Ace Combat 7: Skies Unknown вийде на Nintendo Switch