web analytics

Dead Cells отримає ще більше оновлень протягом наступного року

Motion Twin, розробники улюбленої фанатами Dead Cells, поділилися планами на майбутнє гри на офіційній сторінці Steam. І ці плани багатообіцяючі, адже 2023 рік розробники називаються “найзахопливішим роком для гри” з її релізу.

Що ж до більш актуальних дат, то цього літа у грі має вийти новий патч, який додасть у гру перероблені звичайні та легендарні предмети, пофіксить різноманітні баги, покращать баланс та інше. Одним з найцікавіших нововведень буде зброя “панчаку”, нунчаки з двох сковорідок, та новий скін палаючої голови. А ще у новому патчі можна буде погладити вихованця.

Трохи пізніше, осінню цього року, у гру додадуть новий режим, який дозволить гравцям пройти всі босс-файти поспіль, щоб перевірити свої сили та навички. А зимою обіцяють ще більше нових речей, з якими можна буде погратися. Про зимове оновлення, як і про 2023 рік, поки жодних пордобиць не розголошують, однак на гравчів очевидно чекає ще чимало всього, щоб знову і знову повертатися до гри.

Ознайомитися з усіма подробицями майбутніх планів Motion Twin можна у їх офіційному зверненні у Steam. До речі, розробники також зазначають, що хоч вони здебільшого впевнені у датах релізу та контенті, який буде у оновленнях, гравцям все ж варто розуміти, що всяке може трапитися, тому майбутні оновлення можуть різнитися від обіцяного і виходити або пізніше, або з іншим наповненням.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Роуґлайк Dead Cells отримав останнє оновлення

dead cells

Hotline Miami і «Ковбой Бібоп» надихнули автора Dead Cells на створення Tenjutsu

tenjutsu

Творець Dead Cells анонсував роуґлайк-екшн про дівчину-якудзу

Tenjutsu

The Rogue Prince of Persia вийде в кінці травня

hades 2 the rogue prince of persia

«Ubisoft не втручалася в розробку». Свіжі деталі стосовно The Rogue Prince of Persia

the rogue prince of persia

Slay the Spire 2, The Rogue Prince of Persia, KILL KNIGHT — Що показали на The Triple-i Initiative?

The Rogue Prince of Persia

The Rogue: Prince Of Persia від творців Dead Cells вийде наступного місяця

The Rogue: Prince Of Persia

Творці Dead Cells мітять у створення ідеального роуґлайка з новим проєктом Windblown

windlown