NaVi зіграють з Heroic у першому раунді плей-офф ESL Pro League season 16

Відразу після закінчення групового етапу ESL Pro League Season 16, турнірний оператор ESL представив результати жеребкування команд у плей-офф.  За підсумками, команда Natus Vincere зустрінеться з датською командою Heroic у рамках першого раунду.

Плей-офф буде відкрито поєдинком між командами FaZe Clan та Complexity, переможець якого зустрінеться у чвертьфіналі з Cloud9. Далі на нас чекає матч між Fnatic та Team Liquid, а сильніший матиме право зіграти з MOUZ в 1/4 фіналу.

В другий день плей-офф, Natus Vincere зустрінуться з командою Heroic. Не дивлячись на те, що “Народжені перемагати” практично повністю провалили групову стадію, вони все одно залишаються однією з найкращих команд в світі по дисципліні CS:GO. Нагадаємо, що NAVI дивом змогли посісти третє прохідне  місце у групі А, обійшовши російську команду Team Spirit. В активі українського клубу було лише дві перемоги з п’яти, а програвала командам набагато слабшим, наприклад Endpoint.

Але слід пам’ятати, що українська команда є чемпіонами цьогорічного BLAST Premier: Spring Finals і гранд-фіналістом IEM Cologne 2022, а її гравці є справжніми професіоналами та майстрами свого діла, що залишає їх в якості фаворита даної зустрічі. Переможець вийде в стадію чвертьфіналу, де зустрінеться з грізним суперником G2 Esports, які показують неперевершену гру з новим капітаном Расмусом “HooXi” Нільсоном.

Одразу після матчу NaVi-Heroic, розпочнеться остання гра першого раунду між командами FURIA та Outsiders, де переможець зустрінеться в чвертьфіналі з нездоланними в групі А — Vitality.

Перші матчі плей-офф відбудуться 27 вересня, а наступні два, у тому числі зустріч NaVi, будуть зіграні наступного дня. Чвертьфінальна стадія розпочнеться 29 вересня. Загалом в плей-офф вийшло 12 команд, які будуть змагатися за головний приз турніру в розмірі $175,000, а також  прямі путівки на турніри BLAST Premier: World Final 2022 та IEM Katowice 2023.

Автор: Олексій Чікіда

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Дві українські команди з CS2 пройшли у фінальну частину ESL Pro League XIX

monte

Студія Maincast встановила рекорд кількості одночасних глядачів на українськомовній трансляції

p.ua.mc

NAVI стали чемпіонами першого Мейджору в CS2

p.ua.navi champs

Українська команда NAVI зіграє у фіналі першого Мейджора в CS2

p.ua.navi 1

Віктор sdy Оруджев покинув команду Monte

p.ua.Віктор Оруджев

S1mple повертається в Counter-Strike 2 — але не в NAVI

s1mple

S1mple: «Я би ніколи не перейшов у Cloud9, коли там є 4 російські гравці»

s1mple wins best csgo player of the decade award

Українська команда Monte здобула перемогу на турнірі з Counter-Strike 2 у Швеції

p.ua.monte