Девкіти PS5 Pro й нової Xbox Series вже в розробників

Надійний інсайдер Tez2, спеціалізований на студії Rockstar Games, повідомив про те, що автори Grand Theft Auto вже отримали перші девкіти покращених версій PS5 i Xbox Series. Інший інсайдер, Том Гендерсон, підтвердив цю інформацію, також зауваживши, що більшість великих ігрових студій або вже мають на руках прототипи майбутніх консолей від Sony й Microsoft, або отримають їх на початку наступного року.

Девкіт — спеціальна версія консолі, призначена винятково для розробників. Такі моделі можуть виглядати як-завгодно, і зазвичай вони дуже відрізняються від фінальних варіантів як ззовні, так і всередині. Ігрові студії тестують свої проєкти саме на таких девкітах.

Компанія-виробник електроніки TCL Technology ще у травні спрогнозувала вихід нових ревізій консолей у 2023-2024 роках. Імовірно, оновлені PS5 i Xbox зможуть без будь-яких компромісів запускати нові ігри в режимі 4K/60fps.

Крім цього, зовсім недавно стало відомо про те, що Sony планують випустити нову ревізію PlayStation 5. Ця модель матиме такі ж характеристики, але її вирізнятиме знімний дисковод. При цьому інсайдери наголошують, що на старті продажу (вересень 2023), надійдуть як повні комплекти, так і лише консоль без приводу, але потім Sony зміщуватиме баланс виробництва в бік лише базової консолі, щоби любителі дискових версій потім докуповували оптичний привід окремо. 

Автор: Олексій Куликівський

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Nintendo DS популярніша за PS5 серед молоді

ds

Прибутки Xbox ростуть, попри невтішні продажі консолей

xbox

Стрім Grounded з PS5

Grounded

BlizzCon 2024 скасовано

Activision Blizzard

People Can Fly втратила $20 000 000 на скасованій грі

project dagger

Nintendo пропустить Gamescom цього року

nintendo

Сервери Nintendo 3DS та Wii U остаточно закрили

online 3ds wii u

У 2023 році ґеймери провели 60% часу в іграх, яким понад 6 років

fortnite