Назад додому: device повертається до Astralis

Організація Astralis офіційно оголосила про повернення своєї суперзірки Ніколая “device” Рідтца до свого стартового складу з CS:GO. Датський  27-річний снайпер повертається у організацію, після невдалого переходу в NiP. 

Перехід Рідтца до складу NiP був найгучнішим трансфером того року, адже за даними різних джерел, сума його переходу становила в районі  €1 млн. Але зараз його ціна майже вдвічі менше і складає близько €600 тисяч. Подейкують, що €130 тисяч сам гравець виплатив зі своєї кишені аби пришвидшити перехід. 

Незважаючи на те, що device є одним з найрезультативніших гравців CS:GO всіх часів, його повернення в Astralis викликає багато запитань. Без усіляких заперечень, саме device був вагомою фігурою, яка допомогла Astralis виграти чотири мейджори в період з 2017 по 2019 рік, однак останній раз він виступав на професійній сцені 5 грудня 2021 року. Тоді гравець покинув свою коману прямо посеред турніру, заявивши, що йде у довготривалу відпустку через проблеми з психічним здоров’ям.

Будемо сподіватись, що цей перехід покращить становище команди, адже Astralis не змогла кваліфікуватися на наймасштабніший турнір другої половини сезону IEM Rio Major, та ще й залишилися без головного стрілка команди — Крістіана “k0nfig” Вінеке. Крістіана було усунено зі складу, після того, як він був замішаний у бійці з одним із організаторів. Але все ж таки цей трансфер більше нагадує велику та коштовну піар-кампанію, аніж осмислене підсилення ігрової складової команди. 

Поточний склад Astralis:

  • Лукас “gla1ve” Россандер
  • Андреас “Xyp9x” Ходжслет
  • Микола “device” Рідц
  • Бенджамін “blameF” Бремер 
  • Міккель “MistR” Томсен (тимчасовий гравець)
  • Пітер “casle” Тофтбо Арденскйолд (тренер)
BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Безкоштовний шутер XDefiant від Ubisoft вийде в кінці травня

xdefiant

Шутер XDefiant не вийде найближчим часом, але відкрита бета вже близько

xdefiant

Valve поверне гравцеві 14 000 євро, витрачені на придбання лутбоксів у CS:GO

CS:GO

Сounter-Strike 2 втратив 20% гравців за місяць після релізу

Counter-Strike 2

Кіберспортивний календар: Червень 2023

Кіберспортивний календар: червень 2023

Monte завершують свій шлях на BLAST Paris Major

monte 3

Українська команда MONTE вийшла у фінальну стадію BLAST Paris Major!

monte 2

Українська команда MONTE вийшла в стадію Легенд Paris Major!

monte dqq