web analytics

BLAST Premier World Final 2022 – фінал вже сьогодні!

BLAST Premier World Final 2022 наблизився до фіналу – найсильніші команди турніру вже сьогодні змагатимуться за головний грошовий приз та звання чемпіона.

На жаль, NAVI не дійшли до головної кульмінаційної битви турніру. Перший день змагань закінчився поразкою для NAVI в матчі проти Vitality, проте наступного дня наші хлопці одержали перемогу над Heroic й вийшли до чвертьфіналу, хоча це було дуже непросто. В матчі проти Team Liquid NAVI не вдалось визначити оптимальну тактику для свого складу й подолати супротивника, тому на цьому етапі завершилась їх участь у турнірі.

Сьогодні, 18 грудня о 12:00 в фіналі турніру зустрінуться Team Liquid та G2. Обидві команди є сильними, виділити однозначного фаворита складно й аналітики Parimatch Ukraine оцінюють шанси Liquid та G2 коефіцієнтами 1,95 та 1,8 відповідно.

BLAST Premier: World Final 2022 є крайнім турніром для tier-1 команд у 2022 році. Матчі проходять на Etihad Arena в Абу-Дабі, а загальний призовий фонд турніру складає $1 000 000.

Українські шанувальники CS:GO можуть долучитись до українськомовної трансляції BLAST Premier World Final 2022, яку проводить WePlay Esports за підтримки Parimatch. Заряджай на Blast!

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Анонсовано змагальний шутер Spectre Divide, який допомагав розробляти shroud

specter divide

Безкоштовний шутер XDefiant від Ubisoft вийде в кінці травня

xdefiant

Шутер XDefiant не вийде найближчим часом, але відкрита бета вже близько

xdefiant

Valve поверне гравцеві 14 000 євро, витрачені на придбання лутбоксів у CS:GO

CS:GO

Сounter-Strike 2 втратив 20% гравців за місяць після релізу

Counter-Strike 2

Кіберспортивний календар: Червень 2023

Кіберспортивний календар: червень 2023

Monte завершують свій шлях на BLAST Paris Major

monte 3

Українська команда MONTE вийшла у фінальну стадію BLAST Paris Major!

monte 2