web analytics

EA несподівано звільнили понад 200 тестерів, які працювали над Apex Legends

У вівторок Electronic Arts несподівано закрила весь відділ QA в офісі в Батон-Руж. Понад 200 працівників о 8 ранку за місцевим часом зайшли на конференцію в Zoom, на якій їм повідомили, що їх звільнено.

Як повідомляється, працівникам прийшов імейл з запрошенням на незапланований дзвінок у Zoom без уточнення жодних подробиць. Приєднуватися до дзвінка просили з особистого телефона чи комп’ютера. Крім того, керівництву офісу також не повідомили про те, що департамент перевірки якості закривають.

Insider Gaming посилаючись на анонімні джерела розповіли, що звільнення в офісі в Батон-Руж відбулися після того, як команда успішно провела навчання працівників в Англії та Ромунії. Вони також висловили думку, що ці звільнення, ймовірно, є просто способом зекономити.

Офіційні причини звільнення не повідомляються. Electronic Arts відмовляються давати пряму відповідь на запитання, зводячи все до того, що команда тестувальників, які працюють з дому, дають компанії можливість збільшити кількість годин на тиждень, в які вони можуть тестувати та оптимізовувати гру.

Команда з Батон-Руж приймала участь в роботі над багатьма проєктами, однак з 2019 року їх основним завданням було тестування Apex Legends, вони були основною командою, яка займалася перевіркою якості гри й деякі працівники зараз виражають своє занепокоєння тим, що чекатиме на королівську битву в подальшому.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Dragon Age: The Veilguard матиме найкращу систему супутників у серії, запевняє BioWare

dragon age veilguard

Ніколас Кейдж зіграє Джона Меддена, обличчя серії ігор Madden, в біографічному фільмі

Джон Медден

Анонсовано роуґлайк Lost in Random: The Eternal Die

lost in random the eternal die

Серед 20 найприбутковіших ігор першого півріччя 2024 року в Steam відзначились 8 цьогорічних новинок

steam games

Анонсовано змагальний шутер Spectre Divide, який допомагав розробляти shroud

specter divide

Доходи Electronic Arts просіли, але Dragon Age: The Veilguard і таємна партнерська гра мають їх покращити

it takes two

Electronic Arts змінила умови бойової перепустки в Apex Legends після критики аудиторії

apex legends

Вихідець з Electronic Arts анонсував духовного спадкоємця NBA Street

the run got next