У Steam набирає обертів «Фестиваль Спорту 2023»

Steam з 15 по 22 травня проводить Фестиваль Спорту, де пропонує гравцям безліч відеоігор, які мають безпосереднє відношення до спорту: будь-то рибалка, де потрібно спокійно та медитативно вичікувати поки клюне риба, чи американський футбол, в якому кожна секунда на вагу золота, адже один невдалий крок, і м’яч опиняється в руках конкуруючої команди. 

На Фестивалі Спорту можна спробувати демоверсії різних ігор, придбати з великою знижкою всяких крутих проєктів чи просто отримати безкоштовну наліпку, що генерується кожен день. Та й це ще не все, при оплаті покупок відеоігор через GlobusPlus від банку «Глобус», ви отримаєте кешбек у розмірі 5% від суми витрат. Оформити таку карту можна в додатку банку, не виходячи з дому.

Ось декілька цікавих пропозицій, що можливо привернуть вашу увагу. Кожна з представлених ігор має безкоштовну демоверсію, що досить зручно, коли не впевнений, чи підійде окрема гра саме тобі.

  •  Lonely Mountains: Downhill відправить гравця у велоподорож, що простягатиметься через гірські ландшафти, ліси та каньйони. Продається за півціни 139 грн, що досить непогано для гри з 91% позитивних відгуків.
  • В Football Manager 2023 візьміть під своє менеджменське управління футбольну команду та приведіть її до успіху. Ціна складає 779 грн, замість 1399 грн. 87% схвальних відгуків.
  • Grand Mountain Adventure: Wonderlands дозволяє вільно та у комфортному темпі досліджувати цілі гірськолижні курорти та навколишні гори за допомогою лиж або сноуборду. Ціна зі знижкою —125 грн, замість 279 грн. 94% схвальних відгуків.
  • Golf It! — багатокористувацька гра в міні-гольф, з підтримкою VR. Доступні редактори рівнів, що дозволить вам створити власні унікальні карти для змагань зі своїми друзями. Діє знижка в 50%, що дозволить вам заплатити за цю розвагу всього лише 79 грн. 90% позитивних відгуків. 
  • EA SPORTS FIFA 23. Думаю, що ця гра не потребує окремого представлення, адже всі чули про цю серію, що пропонує пограти в футбол з супер реалістичною фізикою, графікою, спортсменами… Ну ви знаєте. Отримати 10-годинну пробну версію можна підписавшись на EA Play. Гра доступна з 70% знижкою за 509 грн, замість 1699грн.

Чи подобаються вам відеоігри, що відображають різні види спортивних активностей, або ви більше полюбляєте займатись спортом в реальному світі разом зі своїми друзями?

Авторка: Колінчук Анна

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Sony відмовилася від примусового PSN у Helldivers 2 на ПК

helldivers 2

Ghost of Tsushima на ПК потребуватиме прив’язки PSN тільки для мультиплеєра

Ghost of Tsushima

Sony готує ремастер Horizon: Zero Dawn для PlayStation 5. Але навіщо?

Horizon Zero Dawn

Популярність Helldivers 2 під загрозою через обов’язкову прив’язку до PSN

helldivers

Shadow of the Erdtree буде єдиним доповненням для Elden Ring

elden ring

Starfield отримає оновлені інтерфейси та 60 FPS на Xbox Series уже в травні

starfield

Розробники ПК ігор поважають відкритість і демократичність Steam

steam

Manor Lords продалася мільйоном копій всього за 4 дні

manor lords