Лідер гурту «Друга ріка» озвучив дитячу книгу із доповненою реальністю «Нокс: Крізь свідомість»

Український музикант Валерій Харчишин, якого ви можеет знати як лідера гурту «Друга ріка», озвучив дитячу книгу із доповненою реальністю «Нокс: Крізь свідомість». Це друга книга історії про пригоди вигаданого персонажа Нокса, яку створено Ant3Dstudio.

Автор проєкту Антон Хуснутдінов анонсував оновлення книги: тепер історія озвучена голосом Валерія Харчишина, містить анімації на кожній сторінці та пропонує читачам взаємодіяти з 3D моделями сцен. Історія про Нокса – більше, ніж просто дитячі книжки. Сторінки «оживають» завдяки мобільному додатку, який використовує технологію доповненої реальності. Юні читачі мають змогу дивитися й слухати книгу як мультик, розглядаючи сцени у форматі 3D та повністю занурившись в історію.

Проєкт має благодійну мету: 25% від продажу книжок спрямовується до Благодійного Фонду гурту «Антитіла» на допомогу дітям загиблих бійців 130 Батальйону ТРО. Тому купуючи книгу, кожен може приєднатися до благодійного збору і допомогти дітям, які потребують підтримки.

«Коли мені запропонували озвучити дитячу книгу, попри всю свою зайнятість, я, не замислюючись, погодився з декількох причин. Як батько, я тільки за те, щоб збільшувати україномовний контент для наймолодших українців, який буде витісняти російськомовний. Тож долучитися до проєкту – це була ще одна можливість взяти в цьому безпосередню участь. Також мені сподобався сучасний підхід автора книги Антона Хуснутдінова, адже це не просто дитяча аудіокнига, в ній присутня технологія доповненої реальності, тобто через додаток до книги можна подивитись, як виглядає та чи інша сцена у форматі 3D-анімації. І варто додати, що сюжет історії захоплюючий, тому впевнений, що багатьом дітям буде цікаво» Валерій Харчишин

Книжка «Нокс: Крізь свідомість» вже доступна для придбання на офіційному сайті проєкту.

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

СAPCOM справді розробляє (вже другий) ремейк Resident Evil 1

resident evil 1

Жаба в колодязі не знає нічого про море: приховані деталі першого трейлера Assassin’s Creed Shadows

Перші скріншоти нової гри від Valve — гібрида Overwatch, Valorant i Dota 2

p.ua.valve

Yakuza: Like a Dragon, Hi-Fi RUSH, King Of The Castle та інші. Нова щомісячна пропозиція від Humble Bundle для власників підписки

p.ua.humble choise main

GTA VI вийде восени 2025 року

p.ua.gta vi

Ghost of Tsushima увірвалася в топ найпродаваніших ігор Steam

Ghost of Tsushima: Director’s Cut

TikTok тестує відео обсягом в годину

tiktok

Activision відкриває нову студію у Варшаві

p.ua.activision 1