Ubisoft не планує жодних DLC до Assassin’s Creed Mirage. Та невже?

Assassin’s Creed Origins, Odyssey i Valhalla ще до свого релізу мали заявлені щонайменше два великих DLC і ще жменьку дрібніших. Та й до них серія регулярно підкидала доповнення з новими локаціями й завданням. А от Assassin’s Creed Mirage, схоже, нарешті стане винятком з правила.

За винятком додаткової косметики в стилі Принца Персії для власників делюкс-видання гри, Ubisoft не анонсувала жодних планів стосовно пострелізної підтримки гри. А днями творчий керівник гри Assassin’s Creed Mirage Стефан Будон, відповідаючи на запитання користувачів Reddit, остаточно запевнив:

Наразі ми не плануємо жодних DLC чи іншого післярелізного контенту для Mirage.

Тобто сталося дещо справді неймовірне в контексті серії — 12 жовтня покупці вперше за довгий час отримають повноцінну й завершену гру! Не в останню чергу тому, що Mirage і так свого часу мала бути четвертим DLC до Assassin’s Creed Valhalla, але його вирішили розширити й випустити окремою грою.

Сподіваємося, така ініціатива дійсно виправдає себе і Assassin’s Creed Mirage здобуде фінансовий успіх. Бо інакше видавець побачить, що “повернення до витоків серії” нікому не здалося, і наступні частини серії повернуться до попередньо формату роздутих і переобтяжених однотипним контентом проєктів, де гравців хочуть так втримати на кілька років.

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Shadow of the Erdtree буде єдиним доповненням для Elden Ring

elden ring

Безкоштовний шутер XDefiant від Ubisoft вийде в кінці травня

xdefiant

«Більш похмура та лінійна» — Свіжі деталі Assassin’s Creed Hexe

assassin’s creed hexe

Стрім XDefiant — сьогодні о 20:00

xdefiant

Шутер XDefiant від Ubisoft матиме офіційну українську локалізацію

xdefiant

«Ubisoft не втручалася в розробку». Свіжі деталі стосовно The Rogue Prince of Persia

the rogue prince of persia

Ubisoft відкликає ліцензії The Crew з бібліотек гравців

The Crew 2014

Цікавинки, які ви могли пропустити в сюжетному трейлері Star Wars Outlaws