web analytics

Новий трейлер фантастичного екшну Terminator Genisys

Terminator_3A-Genisys-2462739-pic510-510x340-30447

Не встигли всі висохнути після поливаного понеділка, як у мережу потрапив новий трейлер фільму “Terminator Genisys“. Дочекавшись української версії трейлеру, ми демонструємо його і вам.

Нові кари одразу ставлять багато питань щодо деяких персонажів та розвитку сюжету. Адже це як декоративний сіквел, який є логічним рімеком. Одним словом, два слова – все заплутано. Крім того – Джон Коннор виступив противником Термінатора, що ще більше спантеличує глядача.

Рік 2029. Джон Коннор, лідер опору, продовжує війну проти машин. Під час оборони Лос-Анджелеса, страхи Джона перед невідомим майбутнім посилюються, коли шпигуни ТЕХКОМА розкривають новий план Скайнет, з якого стає ясно, що комп’ютер збирається атакувати одразу на двох фронтах: в минулому і майбутньому. Це назавжди змінить хід війни.

Також показали шматок смішних моментів, якими буде наповнений п’ятий Термінатор. Адже рейтинг фільму 12+, що з одної сторони сильний удар по цензурі та межі жорстокості, а з іншої – буде можливість привчити нове покоління до надбання кінокласики.

Арнольд Шварценеггер повернувся до ролі кіборга вперше за 12 років. Останнім фільмом для Шварценеггера був «Термінатор 3: Повстання машин» (2003). У попередньому блокбастері «Термінатор: Спасіння прийде» (2009) Шварценеггера замінили комп’ютерною графікою.

Фанатів серії дещо стривожило те, що Залізний Арні грає у фільмі робота, який витримує град куль, але зовні сивина та зморжки. У фільмі «Термінатор: Генезис» вік Шварценеггера не буде приховано CGI-ефектами. Актор пояснив, що Термінатор має справжню людську плоть поверх ендоскелету, яка схильна до старіння, тому у фільмі буде фігурувати кілька Т-800 «різного віку».

kinopoisk.ru

На роль Сари Коннор у фільмі «Термінатор: Генезис» пробувалися Емілія Кларк, Брі Ларсон, Марго Роббі і Татьяна Маслані. Кастинг пройшла зірка серіалу «Гра престолів» Емілія Кларк. Продовжуючи тему віку – на момент затвердження їй було 26 років, скільки ж було й Лінді Ґемілтон під час її зйомок у першому «Термінаторі».

Роль Джона Коннора у новому фільмі «Термінатор: Генезис» зіграв Джейсон Кларк. Акторові 44 роки, як і самому Джону Коннору за сюжетом у 2029 році. Зіграти Кайла Різа пропонувалося Гаррету Хедлунду, Ніколасу Холту, Тейлору Кітчу, Сему Рейду, Вілсону Бетелу, Бойду Холбруку, Джаю Кортні і Томасу Кокерелу. В результаті роль отримав Джай Кортні.

Чекати прем’єри залишилось ще кілька місяців – 1 липня світ побачить новий етап боротьби людства зі Скайнетом.

https://www.youtube.com/watch?v=PMTGBTvbEL0

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

З’явився перший трейлер кіноадаптації Minecraft із живими акторами

minecraft film

У сюжеті S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl не буде відкритої агресії до Росії, лише виславляння культури України

stalker 2

GSC Game World вважає, що переноси S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl були фінансово невигідним рішенням

staker 2

Remedy і Annapurna уклали договір на знімання кіноадаптацій Alan Wake і Control

alan wake 2 control

Розробники S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl впевнені, що випустять гру в листопаді [новий трейлер]

stalker 2

Екранізацію Warhammer 40 000 з Генрі Кавіллом можуть скасувати через творчі розбіжності

warhammer 40k

«Дедпул і Росомаха» показав найкращий старт серед фільмів з рейтингом R

p.ua.Дедпул і Росомаха

Hunt: Showdown скоро отримає масштабне некст-ген оновлення з гірською мапою [трейлер]

hunt showdown 1896