Diablo III нарешті отримає новий самітній режим

Через 11 років після виходу гри Diablo III розробники студії Blizzard Entertainment нарешті додали до неї, з патчем 2.7.6 PTR, те про що так просили гравці: самітний режим Solo Self Found та оновлення системи розподілення очок Paragon. Ці нововедення надійдуть з новим 23 сезоном Vision of Emnity.

Ми вирішили додати Solo Self Found у Diablo III після того, як багато років гравці вимагали офіційно підтримуваного самітного режиму.

йдеться в описі до нового синґлового режиму

Режим Solo Self Found подарує самотню подорож, яка загартує навіть досвідчених гравців. У ній ви не зможете покластися на підтримку своїх товаришів по команді, ніхто не прикриє спину у складний і вирішальний момент, коли ви «пронизуватимете демонічні легіони». А для найбільш завзятих гравців розробники приготували хардкорну версію, яка випробує всі ваші навички і вміння на максимум. Усі досягнення будуть відображатися у таблицях лідерів окремо від результатів гравців, які грають у групах.

Спеціально до нового режиму Blizzard видозмінила систему прогресу, яка заключається у розподіленні очок Paragon. Тепер призначити персонажу можна обмежену кількість очок — 800 Paragon Points, по 200 на кожну з чотирьох характеристик.

Тестування нових функцій пройде з 16 по 29 серпня, під час якого розробники проводитимуть періодичні технічні робити, щоб усунути помилки, про які повідомлять гравці.

 

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Чутки: Xbox у скрутному становищі, надія лише на Call of Duty і мультиплатформу

call of duty

Starfield отримає оновлені інтерфейси та 60 FPS на Xbox Series уже в травні

starfield

Прибутки Xbox ростуть, попри невтішні продажі консолей

xbox

BlizzCon 2024 скасовано

Activision Blizzard

Екскерівник Blizzard вважає, що гравцям варто залишати чайові розробникам

Чайові гроші

У Helldivers 2 несподівано з’явилися бойові машини зі «Зоряних війн»

helldivers at

Warzone Mobile стартувала в 3 рази слабше, ніж Warcraft Rumble

warzone

Розробники скаржаться на недоцільність підтримки Xbox

xbox