web analytics

Ви готові потрапити у «Кримінальні хроніки»? «Ігромаг» відкрив передзамовлення!

Дослідникам приготуватися! Видавництво Ігромаг відкриває передзамовлення на дві нові настільні гри. Пориньте у світ детективного кооперативу разом з проєктами «Кримінальні хроніки» та «Кримінальні хроніки. 1400».

«Кримінальні хроніки» — це детективна настільна гра від Lucky Duck Games (США), що стала номінантом більш як 15 премій у світі настільних ігор. Аналізуйте місця злочину, залучайте експертів та опитуйте свідків. Цікаво й те, що гра інтегрується з мобільним додатком, розширюючи вашу взаємодію з доказами. Загалом робіть все і навіть більше, аби знайти мотив та розкрити справу!

Не всі вулички Лондона освітлені та безпечні. І найчастіше саме в темних провулках кояться жахливі злочини. Їх не можна лишати нерозкритими, а злочинців потрібно знайти та покарати. Ця нелегка ноша лягає на ваші плечі. Разом з командою детективів розслідуйте справи, шукайте докази та відновлюйте справедливість.

А якщо вас уже недостатньо темних провулків столиці Туманного Альбіону — пропонуємо дещо більш екстравагантне.

«Кримінальні хроніки. 1400» — рік тисяча чотирьохсотий з Різдва Христового, Париж. Ви лицар-дворянин, що наділений даром видінь. І з його допомогою ви розслідуєте справи за вказівкою короля. У вкрай схожому форматі з незначними змінами для тих, кому вкрай потрібно добавки.

У далекі для нас часи Середньовіччя професії «детектив» не існувало, хоча злочинів було більш як вдосталь. Зазвичай, вони залишалися нерозкритими, а злочинець успішно уникав покарання. Проте зараз за розслідування візьметься королівський лицар зі стародавнього роду Лавель. А допоможуть йому у цьому вірний пес та дар візіону – уві сні він бачить видіння про злочини: ті, які відбулися, і ті, які ще стануться.

Для того, щоб зіграти в ці настільні ігри вам потрібно буде встановити додаток на свій мобільний пристрій. Там ви зможете обрати сценарій для ігрової сесії.

Протягом гри основною дією учасників буде вибір та сканування QR-кодів на картах:

  • Сканування карти персонажів дозволить допитати свідка – питайте про докази чи про інших персонажів, скануючи відповідні QR-коди.
  • Сканування карти експерта – дзвінок відповідному спеціалісту для консультації – скануйте відповідні карти і експерт висвітлить свою думку про них.
  • Сканування карт доказів дозволяє долучити доказ до справи – якщо після сканування програма підтвердить, що доказ стосується вашого злочину.
  • Сканування планшета району перенесе вас у відповідний район, де ви можете детально оглянути місце злочину.

Знаємо, це все дуже цікаво, однак, не забувайте, є ще один критерій, про який слід пам’ятати — час. Кожна дія коштуватиме вам певну кількість внутрішньоігрового часу, тому не втрачайте жодної секунди!

Щоб завершити гру, потрібно натиснути в додатку відповідну кнопку, відповісти на декілька питань та просканувати відповідні карти. Зважаючи на ваші відповіді, а також витрачений на розслідування час, ви отримаєте певну кількість балів. Це і буде ваш результат!

Тепер до головного. Можливість попереднього замовлення уже відкрита та буде дійсною до 10 жовтня.

Вартість: 1360 1088 грн – «Кримінальні Хроніки»1050 840 грн – «Кримінальні Хроніки. 1400»2410 1808 грн – комплект
Кількість гравців: від 1 до 4
Час гри: 60-90 хвилин
Вік: від 12 років
Рейтинг BGG: 7.6 і 7.8
Складність: 2/5

Вихід настільних ігор «Кримінальні хроніки» та «Кримінальні хроніки. 1400» заплановано на листопад 2023 року.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Стартувало передзамовлення манґи «Підземелля смакоти» від MAL’OPUS

p.ua.mal'opus 2908

Стартувало передзамовлення манґи «Dark Souls: Спокута. Том 1» від Mal`opus

p.ua.dark souls Спокута. Том 1

Shin Megami Tensei V більше не буде ексклюзивом Nintendo Switch

shin megami tensei v vengeance

Стартувало попереднє замовлення настільної гри «Салем 1692» від «Ігромаг»

p.ua.Салем 1692

Зразковий патіґейм — Огляд настілки «Топ 10»

Топ 10

Стартувало попереднє замовлення настільної гри «Евердел» та доповнення «Дзвінограй» від Ігромаг

p.ua.Евердел

Створіть свій неповторний шедевр. Відкрито передзамовлення доповнення «Живопис: Відображення» від Ігромаг

Доповнення Живопис: Відображення

Стартувало попереднє замовлення 4 тому «Аптеки ароматів»

p.ua.Аптека Ароматів