«Ходячі мерці» повертаються з новим серіалом про Ріка і Мішонн

Американська мережа кінотеатрів AMC анонсувала новий серіал The Walking Dead: The Ones Who Live у всесвіті «Ходячих мерців» і продемонструвала перший тизер проєкту з головними героями. У серіалі велику увагу приділять таким персонажам, як Мішон і Рік Ґраймс, яких показали в короткому ролику під час боротьби зі зомбаками. Міні-серіал матиме всього 6 епізодів і вийде в лютому 2024 року.

Міні-серіал розповість глядачам про те, що ж трапилося з Ріком Ґраймсом у 9 сезоні «Ходячих мерців», коли він на початку сезону відправився на пошуки Мішонн, а повернувся лише під його кінець. Глядачі сподіваються нарешті побачити справжню епічну історію кохання двох персонажів, яких розділив і змінив жорстокий світ, та щасливий фінал для свого улюбленого героя, який впродовж свого життя пережив чимало бід, страждань і лиха. Сюжетні деталі компанією поки ще не оголошувалися, тож ми лише можемо сподіватися, що за 6 серій знімальна команда зможе закрити всі арки персонажів і розкрити наявні таємниціїхнього життя. Також було опубліковано декілька скріншотів з акторами.

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

«4 мільйони годин переглядів за вихідні»: серіал про Наклза — найуспішніший реліз Paramount+

Наклз

Warner Bros. уже почала роботу над новою «Матрицею»

p.ua.Годдард

The Pokemon Company видаляє відео із зомбі-покемонами в Call of Duty

Pokemon Mimikyu

Larian Studios не буде створювати ні Baldur’s Gate 4, ні DLC до BG3

baldur's gate 3

Український топдаун шутер Zombie Raid запрошує на бета-тестування

Zombie Raid

Українська The Sinking City 2 матиме нове місто та головного героя

The Sinking City 2

Mass Effect отримає нове настільне втілення

Mass Effect

Виконавчий продюсер серіалу Fallout вважає його «майже як Fallout 5»

p.ua.fallout 2