Eminem проведе грандіозний концерт у Fortnite

На честь завершення 4 сезону у Fortnite, який завдяки поверненню старих мап став шалено популярним і зміг встановити новий рекорд за кількістю одночасних гравців, Epic Games влаштовує івент Big Bang («Великий вибух»), під час якого американський репер Емінем (Eminem) проведе свій грандіозний віртуальний концерт.

Подія розпочнеться 2 грудня о 21:00 за київським часом і буде транслюватися у прямому ефірі. Доступ до івенту відкриється за 30 хвилин до назначеного часу, щоб усі охочі мали час «одягнутися як слід для такого масштабного заходу».

Що саме чекає гравців 2 грудня, розробники поки ще тримають у таємниці, проте вони вже назвали подію «новим початком для Fortnite», а інсайдер HYPEX повідомив, що це буде найбільший з усіх подібних заходів, який матиме розмір 1,5 Гб. Він зазначає, що у грі з’явиться колаборація з LEGO, Rhythm Mode та Racing Mode. Нові скіни Емінема, один під назвою Slim Shady, а другий Marshall Magma та Rap Boy стануть доступними вже 29 листопада.

На згадку про цю подію всі гравці, які відвідають захід, отримають екран завантаження «Великий вибух» і скін Marshall Magma.

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Shadow of the Erdtree буде єдиним доповненням для Elden Ring

elden ring

Starfield отримає оновлені інтерфейси та 60 FPS на Xbox Series уже в травні

starfield

Valve повернули Dust2 і зміну рук у Counter-Strike 2

p.ua.cs2 left hand

Metallica, Біллі Айліш і Snoop Dogg з’являться у Fortnite

metallica

Town of Salem 2 та The Big Con можна безкоштовно забрати в Epic Games Store

town of salem 2 II

Nintendo пропустить Gamescom цього року

nintendo

Fallout: London відкладено через некстген оновлення для Fallout 4

fallout london

Noita отримала перше за три роки оновлення і одразу з горою нового контенту!

noita