Одразу дві частини Remnant зненацька стали доступними у Game Pass

Підписники Game Pass неочікувано отримали приємний подарунок від Xbox у вигляді поповнення бібліотеки сервісу одразу двома топовими іграми від Gunfire Games. Це випущена у 2019 році Remnant: From the Ashes та її більш сучасне продовження Remnant ІІ, реліз якої відбувся влітку цього року. Ці проєкти стали доступними як на ПК, так і на консолі Xbox.

Ігри серії Remnant відкривають перед гравцями темний і моторошний світ населений різноманітними монстрами та незвичайними істотами, у якому гравцеві наодинці або у компанії друзів необхідно здолати цих ворогів за допомогою вогнепальної зброї, командної роботи і спільної тактики. Ці ігри найкраще розкриваються саме при кооперативному проходженні, коли кожен з гравців обирає свій стиль бою та приносить свій унікальний внесок у спільну боротьбу, особливо проти напрочуд сильних босів.

Remnant: From the Ashes і Remnant ІІ мають по 85% позитивних відгуків у Steam. Гравці зазвичай хвалять відмінний набір арсеналу та вдале поєднання Soulslike з шутером, а у мінуси відносять слабкий сюжет.

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Організатори фестивалю FANCON розіграють консоль, стилізовану під контейнер для артефактів зі S.T.A.L.K.E.R.

dsc08913

Продажі PS5 у 5 разів перевищили Xbox Series, але Sony все одно розчарована

xbox ps

Hi-Fi Rush отримала фінальне оновлення

hi fi rush

Final Fantasy 7: Rebirth виявилася провальною, а прибутки Square Enix впали на 70%

ff7 rebirth

Electronic Arts працює над впровадженням реклами в самітніх іграх

star wars jedi survivor

Microsoft підняла регіональні ціни на свої ігри в Steam

sea of thieves

Microsoft запустить власну крамницю мобільних ігор цього літа

xbox mobile

Ребут Perfect Dark у скрутному становищі

Perfect Dark