Компанією Blizzard керуватиме колишня менеджерка Call of Duty

Компанія Blizzard анонсувала, що Йоганна Фаріс, колишня генеральна менеджерка франшизи Call of Duty, стане президенткою компанії вже 5 лютого. На цій посаді вона замінить Майка Ібарру, який після двох років президентства зненацька вирішив узагалі покинути Blizzard.

Йоганна Фаріс стане керівницею Blizzard у дуже непростий час, оскільки нещодавно по компанії пройшла низка звільнень, а також було скасовано виживастик, який перебував у розробці майже 6 років.

Тепер перед очільницею наразі стоїть складне завдання — підтримувати сучасні проєкти високоякісним контентом, владнати проблеми з поверненням до Китаю ігор компанії, відновити довіру гравців до Overwatch 2 і запускати нові успішні франшизи, а їх у Blizzard не було з моменту випуску Overwatch у 2016 році.

Я націлена зробити все можливе, аби допомогти Blizzard розвиватися, з турботою та увагою ставлячись до спільноти гравців і наших ігор, кожна з яких унікальна й особлива. Я з оптимізмом дивлюся на нашу здатність працювати з теперішньою та майбутньою спільнотами гравців і ще більше посилювати спільну пристрасть до величі, досконалості та творчої майстерності, що є характерною рисою підходу Blizzard до створення ігор.

з листа Йоганни Фаріс до Blizzard

Додатково вона наголосила, що Activision, Blizzard і King — різні компанії, з різними іграми, підходами до розробки і взаємодії зі спільнотою. Сподіваємося, так воно й буде надалі за її головування.

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Microsoft відмовилася від розробки Dishonored 3 і Hi-Fi Rush 2 через небажання витрачати зайві гроші

hi fi dishonored

Керівник Electronic Arts задоволений новою Battlefield

battlefield

Чутки: Xbox у скрутному становищі, надія лише на Call of Duty і мультиплатформу

call of duty

Bungie пропонує вільний доступ до трьох аддонів Destiny 2 напередодні виходу The Final Shape

destiny 2

Microsoft закрила студії творців Redfall і Hi-Fi Rush

tango arkane

Усе, що зараз відомо про Call of Duty: Black Ops V

call of duty black ops

Безкоштовний шутер XDefiant від Ubisoft вийде в кінці травня

xdefiant

Шінджі Мікамі, творець Resident Evil, більше не хоче розробляти горори

mikami