Arrowhead активно розширює команду Helldivers 2 для стрімкого розвитку гри

Шведська студія Arrowhead, випустивши Helldivers 2, зіткнулася не тільки з неочікуваним успіхом, але й з проблемами ємності серверів та неcтачею рук для розвитку проєкту.

Керівник розробки гри і CEO Arrowhead, Йохан Пілестедт, хоче найняти більше розробників для “посилення” роботи над контентним планом для PvE шутера. Наразі на офіційному сайті студії більше ніж 100 відкритих вакансій.

З успіхом Helldivers 2, ми збираємось найняти більше талановитих розробників, які допоможуть прискорити та посилити наші контентні плани. З часом кількість вакансій зростатиме, але якщо ви розробник-сеньйор, вам завжди відкриті двері до Arrowhead Game Studios.

Говорить Йохан Пілестедт

Крім проблем з нестачею розробників, студія також потребує додаткових серверів, оскільки кожні вихідні їхня стеля пробивається та наразі максимальний онлайн проєкту сягнув 450 000 гравців одночасно серед платформ PlayStation 5 та Steam разом. Студія продовжить працювати з партнерами над покращенням серверної частини проєкту, аби більше гелдайверів могли приєднатися до встановлення демократії по всьому всесвіту.

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Продажі PS5 у 5 разів перевищили Xbox Series, але Sony все одно розчарована

xbox ps

Hi-Fi Rush отримала фінальне оновлення

hi fi rush

Армію тримає економіка — Враження від Manor Lords

manor lords

Творці Prison Architect 2 розходяться з Paradox Interactive

prison architect 2

Ніколас Кейдж зіграє Людину-павука в новому серіалі від Amazon

p.ua.Кейдж

Helldivers 2 показала найкращий старт серед ігор, які видавала Sony

p.ua.helldivers 2

Final Fantasy 7: Rebirth виявилася провальною, а прибутки Square Enix впали на 70%

ff7 rebirth

Замість одного Джима Раяна в Sony Interactive Entertainment тепер двоє керівників

herman hideaki