gaming tv 01

Топ TV для ігор на консолі

Автор: PlayUA @playua

Гра на великому екрані — ні з чим не порівнянне задоволення. Якщо ви стали власником нової Sony Playstation 5 або консолі від Microsoft Xbox, то це означає, що у вас з’явився зайвий привід оновити старий TV на більш новий і сучасний. Якісний пристрій здатен помітно розширити можливості у світі віртуальних пригод і змагань.

Вибрати потрібний екземпляр серед усього представленого різноманіття може бути складно. Перед цим важливо оцінити деякі ключові аспекти. Наприклад, розмір екрана. І тут максимально доречним є висловлювання: “Що більший дисплей, тим краще”. Тому, наприклад, телевізор 75 дюймів на https://comfy.ua/flat-tvs/tv_poular_diag__75/ стане підходящим варіантом для такої ситуації. Дізнатися детальніше про ціну та інші можливості моделей ви зможете на сайті магазину.

Як вибрати потрібні параметри

Перед покупкою зверніть увагу на такі показники:

  • Роздільна здатність. Досить важлива характеристика, що відповідає за оптимальну кількість піксельних точок. Чим вищим буде значення, тим чіткіше виведене зображення. У випадку з просунутими консолями краще придивитися до 4K панелей.
  • Тип матриці. Відповідає за передачу кольору, чіткість і швидкість відображення картинки. IPS підійде для любителів насичених кольорів, VA – для цінителів максимальної швидкості і контрастності.
  • Частота оновлення. В телевізорах відповідає значенням у 60 Гц або 120 Гц і означає кількість кадрів, що змінюються за секунду. Чим частіше вони оновлюються, тим менше втомлюються очі. Стандартного показника (60 Гц) загалом буде достатньо, але якщо ви хочете відстежувати найдрібніші деталі і плавні рухи, то краще взяти оновлення в 120 Гц.
  • Наявність HDR і Dolby Vision. Такі формати покращують якість графіки, додають глибини і соковитості відео. Dolby Vision — більш прогресивний порівняно з HDR, але водночас поки ще менш поширений. Він дарує першокласну картинку завдяки динамічному налаштуванню кожного кадру. HDR же доступний у більшості нових ігор і активується в геймерських налаштуваннях.

Для звичайного телевізору достатньо підключення до інтернету або приставки з мінімальним набором супутніх помічників (пульт, флешка). Якщо мова заходить про дисплей для ігор, то тут потрібно подумати про максимальну кількість роз’ємів: для мишки, бездротової гарнітури, клавіатури, колонок, геймпада тощо.

Список найкращих моделей

Максимально розкрити весь потенціал ігрового процесу допоможуть моделі з представленого списку:

  1. Samsung QE75Q60CAUXUA;
  2. Skyworth 43G3A AI Micro Dimming Android TV 10.0;
  3. TCL 55C825 Silver.

Вони мають шикарну якість зображення, а також значні діагоналі. А вбудовані новітні технології передають картинку з усією глибиною і натуральністю кольору. Ознайомитися і дізнатися, що ще вміють ці телевізори, ви можете на сайті https://comfy.ua/.
Не забудьте перевірити сумісність девайсів перед покупкою і насолоджуйтеся неповторною графікою.

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Останні статті

iPhone 14 Pro Max. Який він?

Автор: PlayUA

iphone 14 01

Баґи, від яких зносить дах і зникають ноги (RDR, FIFA 16). ВиНеЗнали #03

Автор: Володимир Вітовський

ВиНеЗнали

День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу: що подивитсь та послухати на цю тему

Автор: Микола Єрьомін

Хайтарма

Найкращі сервіси для записування пройдених ігор і переглянутих фільмів

Автор: Михайло Петрунів

hltb poster v01

Жаба в колодязі не знає нічого про море: приховані деталі першого трейлера Assassin’s Creed Shadows

Автор: Микола Єрьомін

Святі галичани шукають космічні скарби — інтерв’ю з розробниками шутера SAND

Автор: PlayUA

СВЯТІ ГАЛИЧАНИ ШУКАЮТЬ КОСМІЧНІ СКАРБИ — інтерв’ю з розробниками шутера SAND

Ідеально виконаний вікенд. Огляд п’ятого етапу 7DRIVE TCR Championship

Автор: Андрій Присяжний

7

AirPods Max для ґеймерів — Огляд навушників Hator Phoenix Wireless

Автор: Володимир Бортюк

hator phoenix review site v02