Ubisoft відкликає ліцензії The Crew з бібліотек гравців

Ubisoft скасовує ліцензії The Crew з бібліотек гравців у Ubisoft Connect. Щонайменше про це повідомляє користувач Accursed Farms у соцмережі X.

Попередньо у грудні було усунено можливість купівлі гри в цифрових крамницях, а також компанія обіцяла відключити сервери гри на початку квітня через «обмеження серверної інфраструктури та ліцензійних домовленостей». Варто зауважити, що гру неможливо запустити без інтернет-підключення.

Під час відкривання забавки у бібліотеці Ubisoft Connect гравці отримують повідомлення: «Ви більше не маєте доступу до гри. Чому би вам не продовжити свої пригоди у Крамниці?». Чимало користувачів висловлювали своє засмучення у соцмережі, а дехто навіть створив вебсайт StopKillingGames, у якому намагаються привернути увагу до труднощів збереження ігор та збирають підписи щодо повернення The Crew.

Гонка-пісочниця у відкритому світі The Crew (огляд) вийшли у 2014 році. Події гри відбувалися у Сполучених Штатах, де гравець може змагатися в мультиплеєрі чи синґловій кампанії. Гра заклала фундамент для серії, адже потім вийшла дещо експериментальна The Crew 2  та минулорічна The Crew Motorfest (огляд).

На жаль, за угодою користування цифрових крамниць правовласник може забрати гру у будь-який момент, тож ми не зовсім володіємо придбаним, а лише в певному сенсі «орендуємо» гру на невизначений термін.

Які недоступні до придбання ігри ви маєте у своїй бібліотеці?

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Ubisoft скасувала безкоштовний шутер The Division Heartland

The Division Heartland

Японська Assassin’s Creed Shadows вийде в листопаді [трейлер]

ac shadows

The Rogue Prince of Persia вийде в кінці травня

hades 2 the rogue prince of persia

Ігри Adult Swim від Warner Bros. все ж не покинуть цифрових крамниць

samurai jack

Безкоштовний шутер XDefiant від Ubisoft вийде в кінці травня

xdefiant

«Більш похмура та лінійна» — Свіжі деталі Assassin’s Creed Hexe

assassin’s creed hexe

Стрім XDefiant — сьогодні о 20:00

xdefiant

Шутер XDefiant від Ubisoft матиме офіційну українську локалізацію

xdefiant