web analytics

Nintendo Switch 2 анонсують у 2024, а випустять після квітня 2025

Nintendo виклала фінансовий звіт, що охоплює весь минулий фінансовий рік, в якому вперше офіційно заявила про наступника Switch.

За словами президента компанії, Шунтаро Фурукави, анонс консолі слід очікувати у цьому році після червневого Nintendo Direct, який сконцентрується виключно на показі ігор для Nintendo Switch у другій половині цього року. Випуск наступника станеться не раніше квітня 2025, оскільки до того часу компанія не очікує вкладати великі бюджети у маркетинг чи виробництво, а також отримувати підвищені прибутки. У цьому фінансовому році, що закінчується 31 березня 2025, прогнозують збільшення прибутків лише на 13,4%.

Стосовно продажів ігор, Zelda Tears of The Kingdom майже за рік досягла відмітки у 20,61 млн проданих копій. Платформер Super Mario Bros. Wonder придбали 13,44 млн гравців, лише за 6 місяців. Mario Kart 8 Deluxe досі прекрасно продається, оскільки за рік було реалізовано додаткові 8,18 млн копій, на популярність гри дуже сильно вплинув вихід фільму “Брати Супер Маріо в кіно”. Загалом 31 гра на платформі продалася мільйонним тиражем, з них 20 від Nintendo і 11 від інших видавництв.

Поточний Switch вже розійшовся накладом у 141 млн екземплярів, залишається лише 13 млн щоб побити минулий рекорд компанії із портативною DS.

Фільм “Брати Супер Маріо в кіно” не тільки став другим найкасовішим у 2023 році, а навіть побив “Барбі” за показниками чистого прибутку, зібравши 559 млн доларів, що на 138 млн доларів більше ніж у конкурента.

Вже 23 травня вийде ремейк Paper Mario: The Thousand-Year Door, а 27 червня – ремастер Luigi’s Mansion 2 HD.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Go Mecha Ball, найдрайвовіший роуґлайк 2024 року, вийде на консолях

go mecha ball

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom уже називають «ізометричною Breath of the Wild»

the legend of zelda echoes of wisdom

Ринок портативок у 2024 році: що взяти, щоб не пошкодувати

consoles 01

S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy, Yakuza Kiwami, Pizza Tower — Що показали на Nintendo Direct: Partner Showcase + Indie World

cover1

Творці PowerWash Simulator скасували нову гру IKARO Will Not Die після 3 років розробки

ikaro

Мобільна крамниця Epic Games Store вийшла на iOS та Android

epic games store mobile

Доходи Embracer Group просіли, але рентабельність зросла

embracer

Померла Рейчел Лілліс, зірка аніме «Покемон»

p.ua.Рейчел Лілліс