web analytics

«Ця гра вже ввійшла в історію»: усі в захваті від метроїдванії Animal Well

Після 7 років розробки метроїдванія Animal Well, видана компанією популярного ютубера Videogamedunkey, нарешті дійшла до релізу й отримала неймовірно схвальні відгуки від преси. Оглядачі залишилися в захваті від атмосфери гри й неймовірної кількості таємниць ігрового світу, які не обмежуються основною кампанією. Гру сміливо порівнюють із Outer Wilds, Fez i Hollow Knight, запевняючи, що Animal Well теж блискавично стала класикою «дослідницьких» ігор-головоломок.

На агрегаторі Opencritic оцінка гри склала 89 балів на основі рецензій 26 видань, і всі вони рекомендують гру до купівлі.

Animal Well — це класика на всі часи. Ігролад у ній є чимось середнім між Metroid та Outer Wilds. Останні кілька тижнів я не міг відлипнути від неї і намагався розгадати усі секрети, що є в ній. Ви просто зобов’язані її спробувати.

Bloomberg

Я часто закохуюсь в ігри, але Animal Well дещо відрізняється від інших. Я вражений нею. Вражений легкістю, з якою вона реалізує закладені ідеї, радістю, яку ці ідеї приносять, і величезною кількістю магічних речей, які вона має. Все це дуже приємно поєднано одне з одним. І звичайно, я вражений тим, наскільки вона глибока.

Eurogamer

Рідко коли настільки глибока гра настільки винагороджує допитливих дослідників. Особливо, коли її розмір не перевищує 50 мегабайтів. Але Animal Well, як і Fez, Spelunky чи Hollow Knight може стати предметом для обговорення на довгі роки вперед. Чи виправдають себе її найглибші таємниці — час покаже, але зараз це найбільш захопливий дослідницький платформер, в який я грав за останні роки.

PC Gamer

Animal Well коштує 449 гривень і має офіційну українську локалізацію. Окрім ПК в Steam, гра також вийшла на PlayStation 5 та Switch.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Go Mecha Ball, найдрайвовіший роуґлайк 2024 року, вийде на консолях

go mecha ball

Платформер Astro Bot став найвище оціненою грою 2024 року

astro bot

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom уже називають «ізометричною Breath of the Wild»

the legend of zelda echoes of wisdom

Undead Labs завершить підтримку State of Decay 2 цього року, щоб зосередитися на триквелі

State of Decay 2

Sony закриває сервери шутера Concord усього за 2 тижні після релізу

Concord

Nine Sols, одна з найкращих метроїдваній року, отримала українську локалізацію

nine sols

Gearbox повернула регіональні ціни на DLC Risk of Rain 2: Seekers of the Storm в Steam

risk of rain 2 seekers of the storm

З’явився перший приблизний дизайн PlayStation 5 Pro, яку анонсують у вересні

ps5 pro