web analytics

Замість одного Джима Раяна в Sony Interactive Entertainment тепер двоє керівників

Джима Раяна, минулого голову Sony Interactive Entertainment, замінять відразу двоє нових управлінців. Ними стали Гермен Гульст, керівник PlayStation Studios, і Хідеакі Нішіно, віцепрезидент Sony Interactive Entertainment. Зроблено це для того, щоби трохи розмежувати їхні обов’язки й дозволити їм працювати в різних часових зонах, адже виснаження від регулярних перельотів у різні куточки світу — одна з тих речей, на які регулярно скаржився Джим Раян наприкінці своєї кар’єри.

Обов’язки пана Гульста практично не зміняться, порівняно з його чинною посадою — він так само відповідатиме за розвиток ігрового напрямку Sony, продовження і створення нових франшиз, а також пильнуватиме за роботою кінопідрозділу PlayStation Productions. Натомість Хідеакі Нішіно візьме на себе розвиток бізнесу за межами власне ігор — залізо, сервіс PSN і співпрацю зі сторонніми компаніями. На свої нові посади керівники Sony Interactive Entertainment заступлять 1 червня цього року.

Sony Interactive Entertainment — це бізнес, що невпинно зростає й забезпечує неймовірний розважальний досвід через контент і технології. Ці два лідери матимуть чіткі обов’язки і керуватимуть напрямком, щоб гарантувати поглиблення взаємодії з чинними користувачами PlayStation і охоплення нової аудиторії.

Хірокі Тотокі

Ми продовжимо об’єднувати гравців і творців контенту через високоякісні продукти, сервіси й технології. Ми завжди прагнемо зробити нашу аудиторію ще більшою завдяки інноваціям у всіх сферах бізнесу. Для мене честь прийняти таку високопоставлену роль разом із Герменом. Працюючи разом, ми зможемо дарувати неймовірні враження як чинній, так і новій аудиторії.

Хідеакі Нішіно

Я в захваті від того, що став лідером бізнесу і продовжу працювати над успіхом PlayStation 5, готуючи її до майбутнього. Ігрова індустрія — одна з найбільших розважальних індустрій зараз у світі, і я з нетерпінням чекаю можливості продовжувати розширювати межі ігор і розваг.

Гермен Гульст

Також Sony підтвердила, що проведе презентацію з іграми для PlayStation до кінця травня. Перелік можливих анонсів можете знайти в окремому матеріалі.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Go Mecha Ball, найдрайвовіший роуґлайк 2024 року, вийде на консолях

go mecha ball

Дорелізний стрім ASTRO BOT українською

astro bot announce screenshot 0622222

Платформер Astro Bot став найвище оціненою грою 2024 року

astro bot

Вологий сон фаната PlayStation. Огляд ASTRO BOT

astro bot

Sony закриває сервери шутера Concord усього за 2 тижні після релізу

Concord

Чутки: Мобільна Destiny Rising від Bungie й NetEase все ж побачить світ

destiny rising

У Rocksteady пройшли перші звільнення після релізу Suicide Squad: Kill the Justice League

suicide squad harley

Ахіллесова п’ята Sony. Огляд Concord

concord review site