web analytics

Найкрасивіша гра на Xbox Series. Перші оцінки Senua’s Saga: Hellblade II

Цей день нарешті настав: Ninja Theory випустили в реліз Senua’s Saga: Hellblade II (наш огляд) після 6 років кропіткої праці. Розробники добряче відшліфували механіки першої частини, однак забули додати чогось принципово нового. Тож думки преси дещо розійшлися.

На агрегаторі Metacritic середній бал гри складає 80 балів, а на OpenCritic зараз 83 і більшість оглядачів просто закохані у подачу історії, але є і ті, кому гра виявилася не до смаку.

У рецензіях багато говориться про масштаби гри, її графічну складову та бажання випробувати гру і себе у ній. Сюжетні повороти, боротьба з противниками і звукове оформлення — все це заворожує та затягує далі й далі всередину за словами авторів. Та разом з тим вони зауважують, що ігроладна складова слабший бік Senua’s Saga: Hellblade 2 і гравцям слід бути до цього готовими.

Нагадуємо, що Senua’s Saga: Hellblade II виходить сьогодні, 21 травня, на платформах Xbox Series та ПК. До речі, у нас вже вийшов огляд гри, прочитати наш огляд можна тут.

 

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Платформер Astro Bot став найвище оціненою грою 2024 року

astro bot

«Uncharted від Ubisoft»: перші оцінки Star Wars Outlaws

Star Wars Outlaws

«Захоплива гра, але є що виправляти»: перші оцінки Black Myth: Wukong

p.ua.black myth wukong

«Бордерлендз» має 0% свіжості на Rotten Tomatoes

«Значно різноманітніша за оригінал»: перші оцінки SteamWorld Heist 2

steamworld heist 2

«Хороший старт, але є куди рости»: перші оцінки The Rogue Prince of Persia

The Rogue Prince of Persia

Шалений вечір стрімів на PlayUA

may 21 stream

Це ж було вже! Огляд Senua’s Saga: Hellblade 2

Senua's Saga: Hellblade 2