web analytics

У Steam і Microsoft Store можна безкоштовно забрати Tell Me Why

Пригодницьку гру Tell Me Why від французів із Dontnod, яка досить довгий час була недоступна для придбання в Україні, можна забрати абсолютно безкоштовно у Steam і Microsoft Store. Роздача, приурочена до місяця гордості ЛГБТ+, триватиме до 1 липня. Тож у вас є вдосталь часу, щоби встигнути забрати цю гру й поринути в цікаву історію про двох сестер, які прагнуть розкрити таємницю загибелі їхньої матері.

У центрі сюжету Tell Me Why — близнюки Тайлер і Еллісон, які повернулися до рідного дому, щоби пригадати події свого травматичного минулого й нарешті збагнути, що саме відбулося в день смерті їхньої матері. Під час цієї пригоди вони не тільки пробудять свої спогади, а й дістануть надійно сховані в шафах скелети, про які воліли б ніколи не згадувати.

Ця історія наповнена смутком і розумінням того, що байдужість оточуючих людей може породити страшні невідворотні речі, відлуння яких слідуватимуть за ними впродовж усього життя.

Гра має 83% позитивних відгуків у Steam, гравці відмічають емоційну й захопливу історію, яка може розчулити навіть найтвердіші серця, проте дорікають на ігролад, який зводиться до ходьби, взаємодії з предметами й персонажами… коротше, типовий для більшості ігор Dontnod.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Анонсовано 3D-платфомер в стилістиці орігамі Hirogami

hirogami

The Spirit and the Mouse можна забрати безкоштовно в Epic Games Store

p.ua.the spirit and the mouse

Ціну The Texas Chain Saw Massacre знизили вдвічі на всіх платформах

The Texas Chain Saw Massacre

Продажі Star Wars Outlaws поки не виправдали очікувань Ubisoft. Ігри компанії повернуться у Steam

Star Wars Outlaws

Assassin’s Creed Shadows перенесли на лютий 2025 року

ac shadows

Рольова гра Greedfall 2 провально стартувала в дочасному доступі Steam

greedfall 2

God of War Ragnarök стартував втричі слабше за God of War (2018) у Steam

God of War Ragnarök

TOEM та Merge The Last Stand можна забрати безкоштовно в Epic Games Store

p.ua.egs 1909