web analytics

ПК-версія The Last of Us Part 2 вже готова і може вийти в 2025

Відомий інсайдер billbil-kun поділився свіжими подробицями щодо ПК-версії The Last of Us Part 2, про яку давно ходять різноманітні чутки.

Виявилося, що її розробка почалася у 2021, а закінчилася в листопаді минулого року. Також інформатор впевнений у високій якості порту і сподівається, що ситуація з неоптимізованим ремейком першої The Last of Us для ПК не повториться.

Такий тривалий термін для портування однієї гри пояснюється роботою Naughty Dog над іншими проєктами, такими як нині скасований ігросервіс у всесвіті The Last of Us, ремейк першої та ремастер другої частин серії. Особливо через нещодавній вихід The Last of Us Part 2 Remastered студії довелося переробляти ПК-версію, яка спочатку базувалася на оригінальній грі. Крім цього, Naughty Dog підтвердила що наразі працює над новим IP, а не The Last of Us Part 3, що також повпливало на затримку.

До того ж успіх однойменного серіалу міг наштовхнути Sony на випуск ПК-версії The Last of Us Part 2 разом із другим сезоном, який запланований на 2025 рік. Вихід обох медіапродуктів працюватиме на популяризацію одне одного і загалом зможе привернути ширшу аудиторію до франшизи й згенерувати більші прибутки.

Через те що японська компанія вже розписала план релізів від власних студій на друге півріччя, коли вийдуть PvP шутер Concord, платформер Astro Bot і ПК-версія God of War Ragnarök, The Last of Us Part 2 на ПК цього року навряд чи вийде. А от на анонс наприкінці 2024 цілком є сенс розраховувати.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Undead Labs завершить підтримку State of Decay 2 цього року, щоб зосередитися на триквелі

State of Decay 2

Sony закриває сервери шутера Concord усього за 2 тижні після релізу

Concord

Gearbox повернула регіональні ціни на DLC Risk of Rain 2: Seekers of the Storm в Steam

risk of rain 2 seekers of the storm

Серія ритм-ігор про барабани Taiko no Tatsujin вперше вийде на ПК за 23 роки існування

taiko rf header mobile

«Uncharted від Ubisoft»: перші оцінки Star Wars Outlaws

Star Wars Outlaws

Українська студія Bear Games представляє Comix Zero, соулзлайк-платформер на сторінках живого коміксу

p.ua.comix zero

Українська VR-гра Whispers of the Void зробить вас мисливцем за артефактами

11920 x 1080

Black Myth: Wukong зібрала понад 2 100 000 одночасних гравців у Steam, більше тільки у PUBG

black myth wukong