web analytics

Від анонсу до трейлера — 7 років: Що нам показали в Metroid Prime 4: Beyond?

Довгоочікувана тривимірна метроїдванія Metroid Prime 4: Beyond нарешті отримала перший ігроладний трейлер і вікно релізу — через 7 років з моменту анонсу!

Події гри розпочинаються із вторгнення космічних піратів на Дослідницький Центр Галактичної Федерації, суверенної держави у всесвіті франшизи, яка також є агентством, що наймає головорізів типу Самус Аран.

Героїня потрапляє на планету в момент загострення нападу. Досліджуючи місцевість сканером і переміщуючись по вузьких проходах у формі морфосфери, вона потрапляє в лабораторію, у якій люди відбиваються від інопланетних загарбників. Пізніше ми зустрінемо Сілукса, головного антагоніста гри, який очолює рейд на Галактичну Федерацію разом із космічними піратами й двома метроїдами за спиною.

У кінці трейлера, у короткому фрагменті з демонстрацією таємничої планети, можна почути саундтрек, що нагадує головну тему Phendrana Drifts, локації із першої Metroid Prime на планеті Талон IV, що можливо натякає на місце подій четвертої частини.

Як і в минулих іграх серії Metroid, на початку ми втратимо всі власні здібності, які доведеться відновлювати під час проходження. У грі покращили візуал порівняно з минулорічним ремастером першої Metroid Prime. Також моделі головної героїні, нашого і ворожого кораблів були зроблені в стилі Metroid Prime 3: Corruption.

Інтерфейс отримав редизайн: на локаторі у лівому верхньому кутку тепер показуються й наші союзники зеленим кольором, а на ворогах, на яких закрпілений приціл, з’являється жовтий хрест. У тому ж місці є новий елемент інтерфейсу — знак оклику із напівколами з обох боків — проте його призначення поки невідоме. До тривимірної мапи місцевості у правому верхньому кутку додали компас для кращого орієнтування. Можливо, з його допомогою доведеться переміщуватись у локаціях, де не працюватимуть інші системи навігації.

За саундтрек Metroid Prime 4: Beyond відповідає Кенджі Ямамото, який писав музику до всіх ігор франшизи Metroid. Також із приємного: демонстрація ігроладу відбувалась при 60 кадрах на секунду.

Тривимірна метроїдванія Metroid Prime 4: Beyond запланована до релізу на Switch у 2025 році.

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Nintendo жорсткіше боротиметься з інсайдерами й поки не знає, що робити з ШІ

shigeru miyamoto filhos

Джейсон Шраєр випадково зрадив відомого інсайдера

pyoro jason

PlayStation знову пропустить Gamescom

p.ua.playstation

Серія Mario & Luigi повертається після майже 10 років застою

mario & luigi brothership

У наступній The Legend of Zelda ми вперше врятуємо світ як Зельда!

the legend of zelda echoes of wisdom

Metroid Prime 4: Beyond, Mario & Luigi: Brothership, Zelda: Echoes of Wisdom — Підсумки червневого Nintendo Direct

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

Творці Wizard with a Gun від Devolver Digital закрили студію через погані продажі

Wizard with a Gun

Nintendo найняла понад 400 співробітників за останній рік

nintendo mario