web analytics

Творці The First Descendant приберуть плагіат на Destiny 2

Спочатку корейська компанія Nexon скаржилася на творців Dark and Darker за плагіат, а вже зараз випущений нею безкоштовний лутер-шутер The First Descendant помітили на копіюванні Destiny 2. Журналіст з видання Forbes першим популяризував проблему в схожості деякої зброї та значків.

На скарги компанія відповіла, що створювали гру з натхненням до інших популярних представників жанру, особливо Destiny 2, команду якої вони неймовірно поважають. Щодо занепокоєнь, то будуть внесені зміни до всіх елементів, які нагадують інші лутер-шутери, щоб The First Descendant мала більш виражену ідентичність.

Журналіст з видання IGN вважає, що проблема була з базою даних Iconduck, в якій окремі значки з Destiny 2 маркувалися безкоштовними, тому розробники й використали саме їх, додатково видозмінивши. Однак таке пояснення лише створює додаткові питання, нащо компанії з мільйонними прибутками користуватися безкоштовними асетами, а також суперечить плагіату зброї, моделі якої немає в інших базах безкоштовних ігрових асетів.

Ігросервіс The First Descendant вийшов 30 червня на PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One і ПК в крамниці Steam. За перший тиждень він привернув увагу 10 мільйонів гравців.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Активну підтримку Splatoon 3 припиняють через 2 роки після релізу

splatoon 3

Розробники Dave the Diver стали незалежними

Dave the Diver

The Dark Horizon, останнє DLC для Remnant 2, вийде через 2 тижні

the dark horizon remnant 2

Destiny 2 отримуватиме вдвічі більше розширень і безкоштовного контенту, а нова історія стане нелінійною

frontiers

Sony закриває сервери шутера Concord усього за 2 тижні після релізу

Concord

Чутки: Мобільна Destiny Rising від Bungie й NetEase все ж побачить світ

destiny rising

У Rocksteady пройшли перші звільнення після релізу Suicide Squad: Kill the Justice League

suicide squad harley

Warner Bros. Games закриє мобільну Harry Potter: Magic Awakened в усіх регіонах світу, крім азійського

harry potter magic awakened