web analytics

Азовець Олександр “Сей” Лаптій зіграв одного з персонажів у S.T.A.L.K.E.R. 2

Актор і нині боєць бригади АЗОВ, Олександр “Сей” Лаптій вирішив розповісти про власну роль у прийдешній S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля та який шлях передував цьому.

Пан Олександр за освітою режисер драматичного театру, все своє свідоме життя він присвятив саме театру, але паралельно також був задіяний в українському кінематографі: стрічках «Захар Беркут», «Черкаси», «Правило бою», серіалі «І будуть люди» тощо.

Одного дня в месенджер актора прийшло повідомлення від кастинг-директорки S.T.A.L.K.E.R. 2 з питанням, чи знайомий він взагалі з цією серією ігор. Після позитивної відповіді та зачитування першого тексту обидві сторони узгодили, що Олександр зіграє роль одного з персонажів, якому також подарує власну зовнішність.

Система захвату рухів здивувала чоловіка, бо її доводилось постійно перекалібровувати для коректної роботи. На одну з коротких сцен пішло більше 20 дублів. Однак після 3-4 знімальних днів роботу зупинили через початок повномасштабного вторгнення.

Вже 17 червня 2023 року чоловік вступив у бригаду АЗОВ та мабуть більше й не сподівався на свою роль, якби наприкінці листопада йому не прийшов новий запит стосовно відновлення роботи над S.T.A.L.K.E.R. 2. Він одразу ж погодився, але самостійно не міг покинути підрозділ без згоди командирів, однак того ж вечору і вони дали свою згоду, а чоловік виїхав до Києва.

Через NDA Олександр “Сей” Лаптій не може розповісти багато про свою роль, яку вважає найцікавішою, чи спойлерити вміст діалогів. Проте за його ж словами в грі передбачена гарна нелінійність, 1 сцена може розгалужуватись на 6 окремих варіантів з подальшим їх розвитком та відповідними результатами. Спершу в такому було складно розібратися, але вже через 3 години актор почав розуміти що й до чого. Будь-яку імпровізацію постановча команда сприймала позитивно, що натякає на більш живу роль акторів у фінальній версії гри.

Якщо в S.T.A.L.K.E.R. 2 ви зустрінете персонажа, який насвистує пісню “Як тебе не любити, Києве мій!”, то знайте, саме його відіграє Олександр “Сей” Лаптій.

Реліз S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля запланований на 5 вересня для Xbox Series X|S, ПК (Steam, Epic Games Store, GOG) та підписки Game Pass.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Помер Пітер Ренадей, зірка мультсеріалу Teenage Mutant Ninja Turtles, Assassin’s Creed, Dragon Age та Gears of War

p.ua.Пітер Ренадей

S.T.A.L.K.E.R. як гра-рефлексія щодо Чорнобильської аварії (Аномальний Притулок)

stalker s

Розробники S.T.A.L.K.E.R. 2 показали ще одного персонажа гри

p.ua.Герман Сталкер 1

Українська гра Ocean Keeper очолила рейтинг хітів продажу на iOS

p.ua.codename ocean keeper

На фронті загинув український актор Андрій Касьянов

У сюжеті S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl не буде відкритої агресії до Росії, лише виславляння культури України

stalker 2

GSC Game World вважає, що переноси S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl були фінансово невигідним рішенням

staker 2

Анонсовано українську гру про захист та грабунок підземель — Trickster Trove

trickster trove