web analytics

«Джон Вік» отримає продовження у вигляді серіалу

Lionsgate Television взялися за розробку серіалу, який має продовжити історію Джона Віка. Проєкт отримав назву John Wick: Under the High Table.

Поки що немає інформації щодо платформи, на якій буде виходити серіал. Однак уже є сюжетна основа для майбутнього проєкту, що розширить всесвіт Джона Віка. Історія розпочнеться там, де завершилася остання частина про найманця.

Джон залишив Правління Кланів у хиткому становищі. І тепер багато новачків намагатимуться заробити собі ім’я, у той час як залишилися ті, хто вірний старому порядку.

Серіал стане мостом між минулим і майбутнім, по якому світ Джона Віка перейде в нову епоху.

— йдеться в матеріалах Lionsgate

Кіану Рівз стане виконавчим продюсером серіалу разом із Безілем Іваником та Ерікою Лі. Роберт Лівайн («Чорні вітрила», «Старий») візьме на себе роль сценариста і шоураннера.

Чед Стагелські виконуватиме роль продюсера, а також стане режисером пілотного епізоду. Варто нагадати, що саме він контролює все, що відбувається у всесвіті Віка.

Окремо варто сказати, що це не перший спіноф про всесвіт найманих убивць. Минулого року вийшов серіал «Континенталь», який розповідає про молодого Вінстона Скотта в антуражі злочинного світу Нью-Йорка 1975 й власне заснування однойменного готелю.

А ще є «Балерина» — фільм, що має розповісти про балерину-найманку, яка полює на вбивць своєї родини. Головну роль виконає Ана де Армас. Вихід фільму заплановано на 2025 рік.

Ну і не варто забувати про те, що в розробці знаходиться ще одна частина «Джона Віка» з Кіану Рівзом у головній ролі. Щоправда, подробиць про фільм поки немає зовсім.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Гарі Олдман не проти зіграти Дамблдора у новому серіалі від HBO

p.ua.Гарі Олдман

Почався кастинг на серіал про Гаррі Поттера від НВО

p.ua.harry potter max

Артбук за серіалом «Аркейн» отримає офіційне українське видання в 2025 році

arcane

Remedy і Annapurna уклали договір на знімання кіноадаптацій Alan Wake і Control

alan wake 2 control

Яку гру веде Аґата Гаркнесс цього разу? Розбираємося, що показали у новому трейлері Agatha All ALong

p.ua.agatha

Екранізацію Warhammer 40 000 з Генрі Кавіллом можуть скасувати через творчі розбіжності

warhammer 40k

За 2023 фінансовий рік SEGA лише втратила 41 000 000$

sonic

Чутки: Constantin Film знімає фільм і серіал за мотивами Resident Evil

ada wong