web analytics

Fields of Mistria, фермерська гра в дусі Stardew Valley, стала новим хітом продажів у Steam

Fields of Mistria, чергова піксельна фермерська гра, яка віддає шану легендарній серії Harvest Moon (і її сучаснішій версії в особі Stardew Valley), тільки-но вийшла в дочасний доступ Steam, а вже миттєво залетіла в топ продажів і жменями збирає схвальні відгуки.

На відміну від ігор типу Manor Lords, які до релізу гарантують собі мільйони додавань у бажане, і вже перетворюють ажіотаж у долари, Fields of Mistria не привертала до себе надто багато уваги до релізу — усі її успіхи є винятково наслідками хороших відгуків гравців і розголосу, а не активної рекламної кампанії.

Ґеймплейно тут усе за канонами жанру — ми успадковуємо маєток приморського села Містрія й тепер повинні його обживати, відбудовувати, поратися на городі, соціалізуватися з іншими мешканцями і врешті розгадати таємницю магічного землетрусу, від якого нещодавно постраждала Містрія.

І нехай вас не обманює статус гри в дочасному доступі — Fields of Mistria зі старту має пристойне розмаїття господарських рослин, тваринок, аж 30 персонажів зі своїми особистими сюжетними лініями, які можуть закінчитися вашим весіллям та багато іншого. А ще ж розробники планують поступово додавати нові біоми, поліпшення для дому, персонажів для романтичних стосунків і підвищення рівнів для ваших господарських навичок.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

50 повноцінних ігор по ціні 1. Вийшов збірник UFO 50 від автора Spelunky

ufo 50

Вартість S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl підвищать майже вдвічі в українському регіоні Steam

stalker 2

У Helldivers 2 посилять зброю й додадуть токсичний арсенал

helldivers2

Розробники Song of Silence вдвічі знизили ціну гри в Steam українським ґеймерам

songs of silence

4X фентезійна стратегія Songs of Silence отримала українську локалізацію

songs of silence key art (no logo)

Оновлений сімейний режим у Steam став доступний всім

steam

Заводобудівна Satisfactory покинула дочасний доступ і вийде на консолях

satisfactory

У Steam вийшов химерний гонковий платформер WHAT THE CAR?

what the car