web analytics

Українська студія Bear Games представляє Comix Zero, соулзлайк-платформер на сторінках живого коміксу

Українська студія Bear Games представляє Comix Zero, soulslike-платформер у відкритому світі, що переносить гравців на сторінки живого коміксу. Гру було представлено в межах Ukrainian Games Festival 2024 у Steam.

Comix Zero — це соулзлайк-платформер у відкритому світі, події якого відбуваються на сторінках коміксу. Виживіть у місці, де кожен вибір має наслідки, кожен бій несе ризики, а в кожного жарту є свій панчлайн. Ви — не герой. Ви — ніхто, повний нуль, Зеро.

У ролі Зеро ви будете подорожувати прекрасним, але жорстоким відкритим світом, перемагати супротивників у епічних боях та розкривати чимало жахливих таємниць — варто лише перегорнути сторінку…

Зеро — аж ніяк не епічний герой, тож раптово набуте безсмертя стане йому в пригоді. Але платити за кожне воскресіння доведеться спогадами, і якщо загратися із вогнем, можна забути навіть дорогу додому.

Зеро, молодий ледащо з Землі, несподівано потрапляє до нового для себе жорстокого всесвіту. Ця реальність населена міфічними істотами та стародавніми богами, а правлять тут безпощадні люди-рабовласники. Окрім хисту до непристойних жартів та сумнівного рівня особистої гігієни, наш персонаж має план: врятувати світ, завоювати жіноче/і серце/я, повернутись на Землю.

Comix Zero поєднує дійсно відкритий світ, продуману рольову систему та захопливий сюжет, події якого розгортаються на інтерактивних сторінках яскравої добірки коміксів. Серед джерел натхнення гри — “темне фентезі” початку 2000-х, культові проєкти на кшталт Comix Zone та Streets of Rage та сучасні soulslike-ігри, зокрема Elden Ring.

Ключові особливості:

  • Гра на сторінках коміксу. Яскрава збірка коміксів оживе прямо на вашому моніторі! Кожна сцена розгортається на кількох сторінках, де є все, що любить кожен фанат мальованих оповідок: панелі, репліки-бульбашки, канавки, авторський текст тощо.
  • Нелінійний відкритий світ. Йдіть куди забажаєте — але будьте обережні, адже світ сповнений небезпек. Comix Zero поєднує елементи метроїдванії та дійсно відкритий світ, у якому легко можна загубитися — тож малюйте собі мапу.
  • Бійки і смерті (у множині). Так, безсмертя стане в нагоді, але справді важлива річ — це ваші навички. Бойова система Comix Zero заточена на продумування стратегії, оцінювання слабкостей супротивників та комбінування різних типів атак — тикати у кнопки наосліп тут не вийде.
  • Ваш власний Зеро. Підлаштуйте здібності та спорядження Зеро під ваш власний стиль гри. Пийте зілля, зварені з переможених босів, створюйте потужні артефакти, виконуйте квести від NPC та отримуйте винагороди.
  • Справжнісіньке темне фентезі. Брутальний світ, де стародавні міфи переплелися з любов’ю людства до військових злочинів, а магія твориться людською кров’ю по людській шкірі. Кожна сторона конфлікту має власну мотивацію та союзників, а ви — прямо у центрі подій, під перехресним вогнем.
  • Жарти — до місця і не дуже. Нарратив Comix Zero повний багатогранних персонажів, політичних інтриг, морально неоднозначних виборів та травматичного досвіду. А головний герой впевнений, що це все — якийсь сон чи прикол, тож не стримує своє (сумнівне) почуття гумору.

Дати виходу гри поки що немає. Однак ви можете дізнатися більше про розробників та слідкувати за прогресом розробки гри у соціальних мережах Comix Zero.

Ми ж ще раз нагадуємо, що продовжується третій Фестиваль українських ігор! Вже зараз став сила-силенна ігор, що варті вашої уваги. Додавайте в бажане, купуйте, що сподобається — підтримайте наших розробників!

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

50 повноцінних ігор по ціні 1. Вийшов збірник UFO 50 від автора Spelunky

ufo 50

Вартість S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl підвищать майже вдвічі в українському регіоні Steam

stalker 2

GSC Game World анонсували документальний фільм про створення S.T.A.L.K.E.R. 2

p.ua.war game

У Helldivers 2 посилять зброю й додадуть токсичний арсенал

helldivers2

Розробники Song of Silence вдвічі знизили ціну гри в Steam українським ґеймерам

songs of silence

4X фентезійна стратегія Songs of Silence отримала українську локалізацію

songs of silence key art (no logo)

Оновлений сімейний режим у Steam став доступний всім

steam

Заводобудівна Satisfactory покинула дочасний доступ і вийде на консолях

satisfactory