web analytics

Презентовано концепт Predator Project DualPlay: ігровий ноут із вбудованим ґеймпадом і джойконами!

Компанія Acer представила концепт ігрового ноутбука Predator Project DualPlay. Це відбулось на щорічній глобальній презентації Next@Acer в межах виставки IFA 2024 (Берлін, Німеччина). CEO компанії вперше показав концепт нового ігрового ноутбука Predator з незвичайним зовнішнім дизайном та вбудований ґеймпадом, що можна дістати з корпуса ноутбука натисканням спеціальної кнопки. Predator Project DualPlay має поєднати в собі останні ігрові тенденції, відкриваючи новий вимір універсальних і спільних ігрових можливостей на ноутбуці, які об’єднані в одному потужному пристрої.

Project DualPlay розширює межі ігор на ходу, пропонуючи гравцям більше способів насолоджуватися улюбленими ігровими AAA-проектами. Ультрасучасний дизайн оснащений великою сенсорною панеллю, яка одночасно є вбудованим знімним бездротовим контролером. Гравці можуть легко зняти бездротовий контролер з електромагнітного замка, просто поклавши два пальці на кнопку розблокування, розташовану у верхній частині клавіатури. Після натискання також висуваються два 5-ватних динаміки високої чіткості, що  ховались до того в бокових гранях ноутбука, занурюючи гравців у захопливий звук, який оживляє кожну сцену:

  • Подвійні висувні динаміки та динамічне RGB-підсвічування з охопленням 360° заряджають ігрову атмосферу;
  • Плавне перемикання між клавіатурою та контролером у дворежимних іграх.

Для ентузіастів багатокористувацької гри Project DualPlay дозволяє ще одному гравцеві приєднатися до дії. Незалежно від того, чи це шутер від першої особи, багатокористувацька онлайн-баталія, спортивні ігри або файтинги, такі як Street Fighter 6, Project DualPlay підіймає ігровий контроль та враження від гри на нові висоти. Знімний контролер можна роз’єднати на два джойстики, які ідеально підходять для поєдинків віч-на-віч у новій серії Street Fighter і миттєво перетворюють ноутбук на бойову станцію. Ця функція також надає геймерам можливість легко перемикатися між клавіатурою та контролером, а також адаптуватися до різних стилів гри та ігрових жанрів.

Нова концепція ігрового ноутбука створює атмосферу, що надихає та розпалює пристрасть геймерів. Пристрій огорнутий настроюваним 360-градусним динамічним RGB-підсвічуванням клавіатури, рамки екрану та широкої області трекпаду, що додає йому візуальної привабливості. Захопливе світлове шоу поширюється на дзеркальну підсвітку на задній панелі та знімні джойстики контролера, засліплюючи гравців під час гри.

З Project DualPlay бренд Predator впроваджує інновації на ринку ігрових ноутбуків. Концепція являє собою сміливий крок уперед у сфері ігрових інновацій, обіцяючи надати унікальний досвід і можливості для геймерів усіх рівнів.

NEXT@ACER НА IFA 2024

Онлайн подію для українських глядачів транслювали наші колеги редактори. Вони наживо знайомились з новими продуктами Acer та перекладали трансляцію.
Подивитися та послухати їх думки щодо технічних новинок можна ось тут:

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Acer представили TravelMate P6 14 AI — один з перших бізнес ноутбуків з функцією Copilot+

p.ua.acer travelmate

Презентовано нові смартмонітори Acer та ігрові монітори Nitro з частотою оновлення 600 Гц

p.ua.acer nitro main

Ультратонкі ноутбуки Acer Swift 14 AI та Acer Swift 16 AI вже в Україні

acer swift 14 ai sf14 51(t) lifestyle 02

Acer представила нові 4K монітори Predator з частотою оновлення 160Hz та 2K з 360Hz

p.ua.acer predators main

Анонсовано нові ноутбуки Nitro V 14 та Nitro V 16 від Acer та настільний ПК Predator Orion 7000 з Intel ARROW LAKE

nitro v 16 anv16 71 lifestyle 03

Acer представила планшет Iconia X12 з AMOLED екраном

iconia x12 x12 11 lifestyle 01

Acer розширює лінійку проекторів Vero Line і представляє нові екологічні моделі з LED-світлом

p.ua.acer vero pd2528ic 01 1

Acer анонсувала Nitro Blaze 7, власний аналог Steam Deck

nitro blaze 7