web analytics

Acer представила планшет Iconia X12 з AMOLED екраном

Компанія Acer повідомила про появу нового планшета Iconia X12 (X12-11) із екраном на основі AMOLED-матриці, що однаково добре підходить як для роботи, так і для розваг. Пристрій оснащено великим AMOLED екраном з діагоналлю 12,6 дюйма (роздільна здатність – 2560 × 1600). Частота оновлення дисплея сягає 60 Гц, а яскравість – 400 ніт. Планшет підтримує функцію розділення дисплея, що стане в пригоді під час роботи. Крім того, він бездоганно відтворює контрастні кольорові зображення та забезпечує неймовірну плавність ігрового процесу. Розробники подбали про те, щоб користувачі змогли потішити не тільки зір, а й слух, тому планшет Acer Iconia X12 отримав стереосистему із чотирма динаміками.

Планшет Iconia X12 має дві камери. Роздільна здатність передньої становить 8 Мп, а задньої – 13 Мп. Завдяки функціям спалаху та автоматичного фокусування пристрій чудово підходить для проведення відеоконференцій та зйомки з абсолютно реалістичним передаванням кольорів. Планшет оснащено процесором MediaTek Helio G99 на основі чипа, який виготовлено за технологічним процесом 6 нм. У поєднанні з ОС Android 14 він забезпечує динамічне відтворення зображення, плавне ведення потокових передач і надійне підключення до мережі.

Пристрій має вишуканий і водночас міцний корпус із алюмінієвого сплаву, який виконано в оливково-чорній колірній гамі. Планшет важить 600 г, а його товщина становить всього 6,7 мм. Завдяки акумулятору місткістю 10 000 мА-год із можливістю швидкого заряджання легкий і компактний планшет Iconia X12 стане ідеальним компаньйоном для користувачів, що потребують надійного та стильного пристрою, яким можна буде скористатися будь-де та будь-коли.

Обсяг оперативної пам’яті LPDDR4X RAM може сягати 8 ГБ, а місткість карти пам’яті eMMC – 256 ГБ. Окрім того, планшет має слот для карт пам’яті формату microSD до 1 ТБ. Такий набір засобів обробки та збереження інформації гарантує високу продуктивність і надійне зберігання найрізноманітніших матеріалів, зокрема обсягових. Планшет оснащено засобами бездротового зв’язку, що забезпечують надійне підключення до мереж Wi-Fi 5 і Bluetooth 5.2, модулем GPS-навігації та портом USB Type-C для підключення інших пристроїв.

Технічні характеристики

  • Назва: Acer Iconia X12
  • Модель: X12-11
  • Операційна система: ОС Android 14
  • Процесор: MediaTek Helio G99, 8-ядерний
  • Пам’ять: LPDDR4X обсягом 8 ГБ
  • Сховище: Картка пам’яті eMMC місткістю 128 або 256 ГБ, додаткова картка пам’яті формату microSD™ місткістю до 1 ТБ
  • Дисплей: Сенсорний дисплей на основі AMOLED-матриці з діагоналлю 12,6 дюйма (2560 × 1600); частота оновлення екрана – 60 Гц, яскравість – 400 нітів, сенсор встановлено безпосередньо в матриці дисплея
  • Звук: Стереосистема із чотирма динаміками потужністю 1 Вт
  • Камера: Передня – 8 Мп; задня – 13 Мп, доступні функції спалаху та автоматичного фокусування
  • Порти: Порт USB Type-C, слот для карти формату microSD, роз’єм для навушників
  • Акумулятор: Місткість – 10 000 мА-год (3,8 В) із можливістю швидкого заряджання
  • Мережі та засоби бездротового зв’язку: Wi-Fi 5, 2,4 або 5 ГГц (двосмугове підключення) і Bluetooth 5.2; наявний модуль GPS-навігації
  • Розміри та вага: 283,2 × 186,6 × 6,7 мм; вага – 600 г

Ціни та наявність у продажу

Планшет Acer Iconia X12 (X12-11) надійде в продаж у країнах Європи, Близького Сходу й Африки у січні 2025 року з початковою ціною 369 євро, строки постачання в Україну будуть анонсовані згодом.

Next@Acer на IFA 2024

Онлайн подію для українських глядачів транслювали наші колеги редактори. Вони наживо знайомились з новими продуктами Acer та перекладали трансляцію.
Подивитися та послухати їх думки щодо технічних новинок можна ось тут:

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Swift 14 AI — перший ноутбук Acer на базі Snapdragon X з ШІ, вже в Україні

p.ua.swift 14 ai 4

Acer представили TravelMate P6 14 AI — один з перших бізнес ноутбуків з функцією Copilot+

p.ua.acer travelmate

Презентовано нові смартмонітори Acer та ігрові монітори Nitro з частотою оновлення 600 Гц

p.ua.acer nitro main

Ультратонкі ноутбуки Acer Swift 14 AI та Acer Swift 16 AI вже в Україні

acer swift 14 ai sf14 51(t) lifestyle 02

Acer представила нові 4K монітори Predator з частотою оновлення 160Hz та 2K з 360Hz

p.ua.acer predators main

Анонсовано нові ноутбуки Nitro V 14 та Nitro V 16 від Acer та настільний ПК Predator Orion 7000 з Intel ARROW LAKE

nitro v 16 anv16 71 lifestyle 03

Презентовано концепт Predator Project DualPlay: ігровий ноут із вбудованим ґеймпадом і джойконами!

p.ua.dualplay 5

Acer розширює лінійку проекторів Vero Line і представляє нові екологічні моделі з LED-світлом

p.ua.acer vero pd2528ic 01 1