web analytics

Анонсовано нові ноутбуки Nitro V 14 та Nitro V 16 від Acer та настільний ПК Predator Orion 7000 з Intel ARROW LAKE

Компанія Acer повідомила про випуск одразу декількох нових ігрових ПК під керуванням ОС Windows 11, зокрема надпотужного настільного персонального комп’ютера Predator Orion 7000 із розширеною ігровою функціональністю. Абсолютно нового ігрового ноутбука Nitro V 14, який вирізняється оригінальним оздобленням у перламутрово-білій гамі, та вдосконаленого ігрового ноутбука Nitro V 16.

Широкий вибір можливостей

Фантастично потужний настільний ігровий ПК Predator Orion 7000 із процесором останнього покоління від компанії Intel зможе приємно здивувати найзатятіших гравців, тим паче що в найкращій комплектації він матиме відеокарту NVIDIA GeForce RTX 4090 (із використанням ШІ її продуктивність сягатиме 1321 трильйона операцій на секунду). Пристрій не підведе користувачів через перегрів у розпал віртуальних баталій навіть у найспекотніший день, адже його оснащено запатентованим вентилятором Predator CycloneX 360 і системою рідинного охолодження процесора.

Абсолютно новий ноутбук Nitro V 14 стане ідеальним вибором для клієнтів, яким потрібен доступний ігровий пристрій, що гармонійно поєднує в собі продуктивність, зручність у транспортуванні та стильний дизайн. З-поміж інших моделей його вирізняє надзвичайно вишукане оздоблення з блискучим покриттям, схожим на перламутр, та м’яким підсвічуванням у бірюзових тонах. Окрім чудового дизайну, цей ноутбук потішить користувачів високою надійністю.

Ноутбук Nitro V 16 останньої моделі призначено для осіб, які навчаються, гравців-початківців і шанувальників мультимедійних розваг. Розробникам вдалося створити пристрій із широкою функціональністю та збалансованими характеристиками, що однаково добре підходить для навчання, ігор і мультимедійних розваг. Незважаючи на те, що вони застосовували найсучасніші рішення та технології, ноутбук приємно здивує клієнтів своєю вартістю.

Predator Orion 7000

Це надпотужний настільний ігровий ПК з процесором НАСТУПНОГО покоління ARROW LAKE від Intel, який приємно вразить найзатятіших гравців небаченою досі продуктивністю та неймовірними можливостями ШІ. У найкращій комплектації цей дивовижний витвір інженерного мистецтва оснащено кращою у своєму класі відеокартою NVIDIA GeForce RTX 4090 із підтримкою інноваційної технології DLSS, що підвищує продуктивність системи за допомогою ШІ під час видовищних ігрових сцен. Разом із цим чудовим комп’ютером клієнти отримають абонемент PC Game Pass, який дасть їм змогу насолоджуватися сотнями кращих ігор для ПК протягом трьох місяців.

Настільний комп’ютер Orion 7000 із честю витримає випробування найзапеклішими віртуальними баталіями, адже розробники обладнали його високоефективними засобами охолодження. Пристрій оснащено новим вентилятором Predator CycloneX 360 і рідинною системою охолодження процесора. Такий чудовий тандем передових рішень гарантує дотримання оптимального теплового режиму, за якого система стабільно демонструватиме найвищі показники продуктивності. Захищений патентом вентилятор Predator CycloneX 360 побудовано за інноваційною схемою «3-в-1». Його вигідно доповнює вентиляційний канал оригінальної конструкції, що забезпечує ефективне охолодження критично важливих зон комп’ютера потужним повітряним потоком за сталого тиску. Разом із радіатором рідинної системи охолодження процесора на 360 мм вони забезпечують оптимальний тепловий режим, покращуючи ефективність відведення тепла на 15% та знижуючи температуру материнської плати на 9 градусів порівняно з попередньою моделлю.

Фірмове ПЗ PredatorSense 4.0 дозволить користувачам легко перевести в режим розгону потрібні компоненти та швидко налаштувати роботу системи ARGB- або RGB-підсвічування. Модуль бездротового зв’язку стандарту Wi-Fi 7 та роз’єм Thunderbolt 4 забезпечують надійне підключення до мережі та передавання даних із блискавичною швидкістю – від 40 Гбіт/с. Настільний ПК Orion 7000 може мати HDD-диск місткістю до 4 ТБ і SSD-диск формфактора M.2 з інтерфейсом NVMe ємністю до 6 ТБ. На них можна буде інсталювати безліч ігор, однак якщо користувачу якимось дивом забракне місця, то він зможе легко збільшити місткість сховища завдяки додатковому слоту для SSD-диска.

Nitro V 14 (ANV14-61)

Гравці, учні та студенти, та фахівці з різних галузей, які потребують стильного та зручного в транспортуванні пристрою, що однаково добре підходить для роботи й ігор, неодмінно вподобають компактний і водночас потужний ноутбук Nitro V 14. Завдяки компактності пристрій можна буде взяти у навчальний заклад, на віддалене робоче місце, в офіс клієнта чи кафе у звичайному рюкзаку або сумці. Попри невеликі розміри ноутбук має високу продуктивність, тому разом із ним користувачі зможуть не тільки працювати, а й насолоджуватися іграми поза домом. Розробники також подбали про те, щоб пристрій мав доречний вигляд у будь-якому середовищі, та обрали для нього вишуканий дизайн у білій гамі.

Компактних розмірів вдалося досягти, зокрема, завдяки використанню дисплея незвичайного розміру. Діагональ екрана становить 14,5 дюйма, а співвідношення сторін – 16:10. Цей напрочуд вдалий компроміс забезпечив більшу корисну площу дисплея, ніж у 14-дюймових ноутбуків. Пристрій може мати дисплей із роздільною здатністю WQXGA (2560 x 1600) або WUXGA (1920 x 1200). Частота оновлення екрана незалежно від роздільної здатності становить 120 Гц, час відгуку в режимі розгону – 3 мс, а значення охоплення колірного простору sRGB – 100 %. За таких чудових характеристик ноутбук стане незамінним супутником в іграх і безцінним помічником у творчій роботі. Шанувальники віртуальних розваг також високо оцінять наявність перемикача-мультиплексора MUX, який дає змогу ввімкнути або вимкнути вбудовану відеокарту, щоб збільшити продуктивність системи під час гри в улюблені ігри.

Ноутбук Nitro V 14 може бути оснащено процесором AMD Ryzen 7 8845HS, відеокартою NVIDIA GeForce RTX 4050 (із використанням ШІ її продуктивність сягатиме 194 трильйонів операцій на секунду), модулями оперативної пам’яті DDR5 загальним обсягом до 32 ГБ і SSD-диском з інтерфейсом NVMe PCIe Gen 4 місткістю до 2 ТБ. Завдяки такому вдалому поєднанню характеристик він не розчарує гравців навіть під час найнапруженіших ігрових баталій. Процесори серії AMD Ryzen 8040 відкриють перед користувачами можливості, які було важко навіть уявити раніше. Вони вигідно відрізняються від попередників більшою продуктивністю, кращою енергоефективністю та сумісністю з інноваційною платформи Ryzen AI. Завдяки впровадженню інтелектуальної функції керування живленням (Power Management Feature, PMF) 3-го покоління процесори серії AMD Ryzen 8040 задали новий стандарт енергоефективності та автономності. Зокрема, керування живленням за допомогою ШІ дало змогу суттєво продовжити тривалість сеансів відеоконференцзв’язку, адже використання процесора замість відеокарти помітно заощаджує заряд акумулятора.

Потужну відеокарту NVIDIA GeForce 4050 ідеально доповнює платформа ШІ NVIDIA RTX, яка сумісна з більш ніж 600 іграми та програмами. Користувачі зможуть легко під’єднатися до екосистеми ШІ NVIDIA RTX, що забезпечує додаткові обчислювальні можливості під час гри та прискорення роботи системи. Технологія DLSS 3.5, що покращує якість зображення за великої частоти кадрів за допомогою ШІ, приємно здивує поціновувачів ігор, а представники творчих професій зможуть втілити в життя найамбітніші задуми, використовуючи сотні програм із прискоренням RTX. Користувачі також зможуть відстежувати параметри роботи системи в режимі реального часу за допомогою зручної програми NitroSense, яка поєднує функції центра керування системою та бібліотеки функції ШІ, що працюють безпосередньо на пристрої.

Nitro V 16 (ANV16-71)

Найсучасніший ноутбук Nitro V 16 ідеально підходить для роботи з мультимедійними матеріалами та виконання ресурсомістких завдань будь-якого характеру завдяки дисплею з високою роздільною здатністю, потужним компонентам і високоефективній системі охолодження, що здатна підтримувати оптимальний тепловий режим за найбільших навантажень. Пристрій може мати дисплей із діагоналлю екрана 16 дюймів зі співвідношенням сторін 16:10 і роздільною здатністю WQXGA (2500 x 1600). Такий дисплей вирізняється високою щільністю пікселів і забезпечує відтворення найрізноманітніших зображень із неперевершеною якістю, тому його без перебільшення можна назвати ідеальним варіантом для ігор, редагування фотографій, виконання робіт, які передбачають градуювання кольорів, та інших динамічних завдань. Розробники також передбачили перемикач-мультиплексор MUX для збільшення продуктивності відеокарти.

Ноутбук може бути оснащено високопродуктивним процесором Intel Core i7-14650HX, відеокартою NVIDIA GeForce RTX 4060, модулями оперативної пам’яті загальним обсягом до 32 ГБ і SSD-диском з інтерфейсом NVMe PCIe Gen 4 місткістю до 2 ТБ. Такого довершеного набору компонентів вистачить для впевненого використання останніх робочих програм та гри в сучасні ігри. Пристрій має високоефективну систему охолодження з двома вентиляторами та чотирма каналами для відведення повітря. Вона забирає холодне повітря крізь панель, яка прикриває верхню частину клавіатури та кнопку, охолоджує ним важливі компоненти та відводить його через отвори у задній і бокових панелях корпусу, надійно захищаючи комп’ютер від перегріву та забезпечуючи максимально ефективну роботу процесора й відеокарти.

Дивовижні можливості ШІ

Потужні відеокарти серії NVIDIA GeForce RTX, які використовують у найсучасніших ігрових ПК, побудовано за високоефективною архітектурою NVIDIA ADA Lovelace, що сумісна з більш ніж 600 іграми та програмами з підтримкою ШІ. Їхню продуктивність можна різко збільшити за допомогою технології DLSS 3.5 на основі ШІ. Вони забезпечують ефективне усунення шумів і якісну заміну тла під час сеансів зв’язку з використанням програми Broadcast, а також дають користувачам змогу набагато швидше виконувати різноманітні завдання зі сфери природничих наук, технологій, інженерії й математики (STEM) за допомогою відповідних програм із ШІ-прискоренням. Технологія NVIDIA DLSS 3.5 також забезпечує набагато вищу якість відтворення зображення в іграх. Графіка стає атмосфернішою та реалістичнішою завдяки використанню нової методики Ray Reconstruction, яка суттєво підвищує якість трасування променів за допомогою ШІ.

Насамкінець варто зазначити, що ноутбуки сумісні з платформою Copilot, універсальним помічником на основі ШІ для ОС Windows 11 від компанії Microsoft. Вона допоможе користувачам швидко знайти в Інтернеті відповіді на найрізноманітніші питання та стане невичерпним джерелом натхнення для роботи й творчості. Щоби користувачам було зручніше звернутися до помічника Copilot, розробники передбачили на клавіатурі окрему клавішу швидкого доступу.

Широкий асортимент функцій, які використовують ШІ, повністю розкриє свої дивовижні можливості під час потокових трансляцій або сеансів відеоконференцзв’язку за допомогою вебкамери. Зокрема, на допомогу користувачам прийдуть технологія Acer PurifiedView, яка забезпечує інтелектуальну обробку зображення, і Acer PurifiedVoice 2.0, що керує роботою трьох мікрофонів із функцією придушення шумів за допомогою ШІ.

NEXT@ACER НА IFA 2024

Онлайн подію для українських глядачів транслювали наші колеги редактори. Вони наживо знайомились з новими продуктами Acer та перекладали трансляцію.
Подивитися та послухати їх думки щодо технічних новинок можна ось тут:

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Swift 14 AI — перший ноутбук Acer на базі Snapdragon X з ШІ, вже в Україні

p.ua.swift 14 ai 4

Acer представили TravelMate P6 14 AI — один з перших бізнес ноутбуків з функцією Copilot+

p.ua.acer travelmate

Презентовано нові смартмонітори Acer та ігрові монітори Nitro з частотою оновлення 600 Гц

p.ua.acer nitro main

Ультратонкі ноутбуки Acer Swift 14 AI та Acer Swift 16 AI вже в Україні

acer swift 14 ai sf14 51(t) lifestyle 02

Acer представила нові 4K монітори Predator з частотою оновлення 160Hz та 2K з 360Hz

p.ua.acer predators main

Презентовано концепт Predator Project DualPlay: ігровий ноут із вбудованим ґеймпадом і джойконами!

p.ua.dualplay 5

Acer представила планшет Iconia X12 з AMOLED екраном

iconia x12 x12 11 lifestyle 01

Acer розширює лінійку проекторів Vero Line і представляє нові екологічні моделі з LED-світлом

p.ua.acer vero pd2528ic 01 1