web analytics

Наступна частина Ratchet & Clank вийде не раніше 2030 року

Згідно минулорічного витоку, Insomniac Games планували випустити нову Ratchet & Clank в 2029 році, але наразі ресурси студії спрямовані на низку ігор у всесвіті Marvel. Стрімер Xem92 кілька днів тому при грі в Astro Bot (наш огляд) розказав, що наступна частина Ratchet & Clank відкладена на невизначений термін. І не тому що розробники не хочуть над нею працювати чи не мають ідей, ні. Просто Sony має для студії пріоритетніші завдання.

Сам стрімер, відомий за спідранами ігор серії Ratchet & Clank, не раз з’являвся на офіційних трансляціях Insomniac Live, відвідував студію, щоб давати поради з налаштування ігрових механік, і загалом має тісні контакти з деякими працівниками Insomniac.

Остання частина Ratchet & Clank: Rift Apart вийшла в 2021 році на PlayStation 5 і минулого року на ПК (Steam). Хоч гра і показала гарні фінансові результати, але на тлі тих же ігор серії Spider-Man вони, вірогідно, зовсім не вразили Sony, через що ресурси студії могли перенаправити на розробку більш прибуткових ігор типу спінофа Marvel’s Venom, запланованого на 2025 рік, і Marvel’s Wolverine, яка очікується в 2026 році.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

The Sims 5 скасували на користь новим іграм у франшизі й підтримці The Sims 4

sims

В мережу потрапили перші фото Nintendo Switch 2

switch 2

Шутер Marathon буде платним й замінить героїв на класи

marathon

У Helldivers 2 посилять зброю й додадуть токсичний арсенал

helldivers2

Творці FANCON i LUMOS Orchestra розігрують унікальну PS5 у стилі «Володаря Перснів»

dsc03450

Star Wars Jedi: Survivor отримала патч з покращенням продуктивності перед релізом на PS4 і Xbox One

Star Wars Jedi: Survivor

Стівен Спілберг став продюсером фільму Cola Wars

p.ua.Стівен Спілберг

Неадекватна ціна, непомітні покращення — Що ґеймери кажуть про анонс PS5 Pro?

ps5 pro