web analytics

Творці FANCON i LUMOS Orchestra розігрують унікальну PS5 у стилі «Володаря Перснів»

На фестивалі FANCON було зібрано понад 2,3 млн гривень на підтримку ЗСУ, але благодійні ініціативи організаторів не обмежуться лише цим заходом. Спільно з LUMOS Orchestra творці FANCON відкрили збір для спецпідрозділу «Кракен», за підтримку якого можна виграти унікальну консоль.

Як казав Ґендальф: «Ми не вибираємо часи, ми можемо лише вирішувати як жити за часів, які вибрали для нас». Так і ми з вами – обираємо шляхи як допомогти здолати ворога.

Мета збору: 500 000 грн (і більше) для відновлення спорядження бійців, зокрема прицілів, бронеплит, приладів нічного бачення тощо. А для заохочення LUMOS Orchestra й FANCON підготували неперевершений приз: єдину в своєму роді консоль PlayStation 5, що виконана в дизайні мапи світу Середзем’я!

Щоби взяти участь у розіграші, зробіть донат на ось цю Монобанку в розмірі, кратному 200 грн. Кожні додаткові 200 грн збільшують шанси на перемогу (400 грн = x2 шанси, 2000 грн = x10). Клієнтам інших банків варто залишити контактні дані в коментарях до платежу.

Переможець розіграшу отримає PlayStation 5 Digital «Володар Перснів» + шеврон «Kraken Volunteer»!
Це більше ніж консоль — це портал у Середзем’я, мапа, витончено перенесена на бокові панелі. Основою дизайну стала афіша концерту LUMOS Orchestra, а тріщини і уламки є відсилкою до Нарсіла (меч, яким Ісілдур відтяв палець Саурона).

А за найбільший донат крамниця Fragstore подарує 3-кілограмову фігурку Ґендальфа від творців кіносвіту Середзем’я з Weta Workshop + прапор спецпідрозділу «Кракен». Виготовлена зі штучного каменю, це не просто фігурка, а символ мудрості й сили. Кожна деталь виготовлена з любов’ю й точністю, демонструє величного Ґендальфа, який готовий захищати Середзем’я від будь-якого зла.

Оголошення переможців відбудеться 22 вересня онлайн. Призи можна забрати офлайн у Києві в організаторів або доставкою Новою Поштою.


Долучайтеся до цієї пригоди — зробіть внесок зараз і, можливо, саме ви станете володарем цих легендарних реліквій!
І пам’ятайте — «Навіть найменший донат може змінити хід майбутнього» (Ґендальф Сірий).

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Шутер Marathon буде платним й замінить героїв на класи

marathon

Стівен Спілберг став продюсером фільму Cola Wars

p.ua.Стівен Спілберг

Наступна частина Ratchet & Clank вийде не раніше 2030 року

Ratchet & Clank: Rift Apart

Стрім технічної презентації Sony

ps5 pro release date speculation price specs and everything we know

Acer анонсувала Nitro Blaze 7, власний аналог Steam Deck

nitro blaze 7

Дорелізний стрім ASTRO BOT українською

astro bot announce screenshot 0622222

Платформер Astro Bot став найвище оціненою грою 2024 року

astro bot

Вологий сон фаната PlayStation. Огляд ASTRO BOT

astro bot