web analytics

GSC Game World анонсували документальний фільм про створення S.T.A.L.K.E.R. 2

Українська студія GSC Game World анонсувала документальний фільм про створення гри S.T.A.L.K.E.R. 2 у партнерстві з Xbox. Проєкт отримав назву War Game: The Making of S.T.A.L.K.E.R. 2 і розповість про те, як розробники працювали над грою в умовах війни, яку розпочала Росія проти України.

У документалці розробники розкажуть про роботу в зоні бойових дій і про переїзди студій з однієї країни до іншої під час створення однієї з найочікуваніших країнських ігор.

Ми стоїмо на спинах легенд, які створили перший S.T.A.L.K.E.R.. Важливі речі легко не даються ніколи, але у нас була віра у себе і впевненість, що у нас вийде.

В основу фільму лягли особисті історії креативної директорки студії, Марії Григорович, і команди, що працювала над грою. Сама Марія в розмові з виданням Variety зізналася, що було страшно погодитися на пропозицію Xbox зняти фільм.

Коли почалася війна, ми знали все, що пов’язано з GSC. Розробка ігор — це доволі складний процес, але те, з чим довелося зіткнутися цим людям — це виклик зовсім іншого масштабу.

Наприкінці 2022 року ми запропонували студії ідею документального фільму. У GSC була історія, яка заслуговує на те, щоб її розповісти й поділитися нею, і ми вважали, що маємо найкращі можливості, щоб зробити це.

— розповіла генеральна менеджерка Xbox з організації заходів Тіна Саммерфорд

Режисером фільму виступив Ендрю Стефан, який уже зняв для Xbox мінісеріал Power On: The Story of Xbox. Що стосується War Game: The Making of S.T.A.L.K.E.R. 2, то він вийде 3 жовтня 2024 року на офіційному Youtube каналі Xbox.

Ми ж нагадаємо, що вихід самої гри заплановано на 20 листопада цього року, і розробники переконані, що це вже остаточна дата релізу.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Вартість S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl підвищать майже вдвічі в українському регіоні Steam

stalker 2

Розробники S.T.A.L.K.E.R. 2 показали ще одного персонажа гри

p.ua.Герман Сталкер 1

Українська гра Ocean Keeper очолила рейтинг хітів продажу на iOS

p.ua.codename ocean keeper

У сюжеті S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl не буде відкритої агресії до Росії, лише виславляння культури України

stalker 2

GSC Game World вважає, що переноси S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl були фінансово невигідним рішенням

staker 2

Анонсовано українську гру про захист та грабунок підземель — Trickster Trove

trickster trove

Відбувся реліз українського роуґлайку Infinity Castle Dungeon

Inifnity Castle Dungeon

Розробники S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl впевнені, що випустять гру в листопаді [новий трейлер]

stalker 2