web analytics

50 повноцінних ігор по ціні 1. Вийшов збірник UFO 50 від автора Spelunky

Після довгих 8 років розробки та кількох відкладень Дерек Ю, творець відомої дилогії роуґлайків Spelunky, все ж випустив збірник UFO 50. На агрегаторі Opencritic всі 10 оглядачів оцінили його в середньому на 90 балів з однозначною рекомендацією до купівлі.

На відміну від більшості схожих колекцій, які пропонують лише мікро чи міні-ігри в ретро стилістиці, тут розробники створили 50 повноцінних довгих ігор. Кожна з них представляє унікальних продукт, а не щось скопійоване з відомих хітів епохи SNES. Жанри варіюються від квестів до головоломок, jRPG, метроїдваній, гонок, захисту веж, платформерів, тактик і перелік можна продовжувати далі.

У всіх іграх мається самітній режим, 16 запропонують змагальний, а інші 11 кооперативний. Все, що пов’язано з сумісною грою працює онлайн. Якщо не боїтесь заспойлерити собі вміст збірника, то можете переглянути відео від блогера XanaGear, який показав ґеймплей кожної з 50 ігор.

Збірник UFO 50 наразі доступнй лише на ПК в крамниці Steam, його вартість складає 463 гривні з 10% знижкою до 25 вересня. Сподіваємось, у майбутньому колекція завітає й на інші платформи.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

God of War Ragnarök стартував втричі слабше за God of War (2018) у Steam

God of War Ragnarök

Творці Ghostrunner готують одразу три нові гри до 2029 року

gxxwd5hwmaatyffd

Вартість S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl підвищать майже вдвічі в українському регіоні Steam

stalker 2

Студія, яка створила Sonic Mania, скоротила третину штату

sonic

У Helldivers 2 посилять зброю й додадуть токсичний арсенал

helldivers2

Розробники Song of Silence вдвічі знизили ціну гри в Steam українським ґеймерам

songs of silence

Unity остаточно відмовилась від спірної комісії

unity

4X фентезійна стратегія Songs of Silence отримала українську локалізацію

songs of silence key art (no logo)