web analytics

Нова пісня Linkin Park стала титульною композицією Worlds 2024

Для фанатів Майка Шіноди не секрет, що він є шанувальником ігор Riot. Тому інформація про те, що нову пісню Linkin Park Heavy is the Crown розробники обрали в якості гімну чемпіонату світу з LoL Worlds 2024, не стала сюрпризом.

Група випустить кліп і пісню, виконану у стилі серіалу Arcane. Прем’єра Heavy is the Crown відбудеться 24 вересня о 18:00.

Чутки про те, що саме Linkin Park стануть авторами нового гімну Worlds 2024 s з’являться там, щоб зіграти його наживо, почали ширитися одразу після того, як гурт представив оновлений склад. Справа в тому, що європейські дати туру, який було оголошено того ж вечора, надто співпадають з часом, коли має стартувати турнір.

Скласти все докупи було нескладно, а тепер ми отримали офіційне підтвердження. До речі, ось вам цікавий факт: ті, хто вчора був на концерті Linkin Park в Гамбурґу вже почули нову пісню наживо.

Heavy is the Crown та The Emptiness Machine є частиною нового альбому From Zero. Його вихід має відбутися 15 листопада 2024 року.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Linkin Park повернулися з новою вокалісткою й анонсували наступний альбом

p.ua.linkin park new age

Linkin Park повертається

p.ua.linkin park 1

Riot Games тизерять нового агента Valorant

valorant 03

Valve роблять Counter-Strike 2 ще більше схожим на VALORANT

Counter-Strike 2

League of Legends обганяє Steam за кількістю активних користувачів

League of Legends

У Valorant з’явиться новий персонаж та зимова мапа

У Valorant виправили проблему з одноманітністю мап

Йон стане новим чемпіоном League of Legends

Популярне